Μήπως ήρθε η ώρα να κοπούν τα σούρτα φέρτα των αλλοδαπών στην πόλη της Κορίνθου…?

128
The first migrants and refugees arrive in the new Relocation Centre in Diavata, Thessaloniki, Greece on Feb. 24, 2016. Around 1600 migrants and refugees will be transferred during the day in the new Relocation Centre 'Diavata' in the west suburb of Thessaloniki. / Στο Κέντρο Μετεγκατάστασης προσφύγων στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκαν οι πρώτοι πρόσφυγες και μετανάστες. Συνολικά σήμερα αναμένονται περίπου 1600 άτομα. Διαβατά, 24 Φεβρουαρίου 2016.

Τη στιγμή που κι η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει την πανδημία του Covid19 και καθημερινά ανακοινώνονται προληπτικά μέτρα από το Υπουργείο Υγείας, όπως η 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, είναι εγκληματική η αδιαφορία και η αμέλεια σας όταν σας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για την δημόσια υγεία με τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στο χώρο που βρίσκονται πρόσφυγες και αλλοδαποί όπου διαμένουν στην ανοικτή δομή στο πρώην στρατόπεδο της ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι προσφυγες περιτριγυρίζουν καθημερινά στο κέντρο της πόλης της ΚΟΡΙΝΘΟΥ αναζητώντας τροφιμα για να μαγειρέψουν μέσα στις σκηνές. Επιτέλους οι υπεύθυνοι πρέπει να Απαγορεύσουν στους ανθρώπους αυτούς να κινούνται με στην πόλη κατά δεκάδες, και να έρχονται σε επαφή με πολίτες της ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μην έχουν λόγο να κατέβουν στην πόλη και ένα κύριο ζήτημα είναι η σίτιση τους η οποία θα πρέπει να τους δίνετε μέσα στην δομή και όχι να περιτριγυρίζουν την πόλη αναζητώντας τα βασικά αγαθά εκτός από αυτά που τους προσφέρει ΜΚΟ για τους ίδιους και τα ανήλικα παιδιά τους. Και από που έρχονται αυτοί των ΜΚΟ; Ποια η προφύλαξή μας από αυτούς που έρχονται στην πόλη μας;

Επιτέλους οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ του νομού ο και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την κατάσταση και να πάρουν εδώ και τώρα μέτρα διαφορετικά αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά για όλους μας.

πηγή- peloponnisosnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ