Μία σπουδαία αθλητική εκδήλωση Μπάσκετ πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Ξυλοκάστρου-δείτε φωτό

90

Μία σπουδαία αθλητική εκδήλωση Μπάσκετ πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Ξυλοκάστρου (Παλατάκι) από την 1-4 Αυγούστου με την συμμετοχή πολλών ομάδων Παίδων- ανδρών σε κατηγορίες U14, U17,U21, καί U+21.
Την Κυριακή 4/8 ήταν οι τελικοί των κατηγοριών όπου άπαντες έδωσαν τόν καλύτερο εαυτόν τους, προκειμένου να φθάσουν στα τελικά!
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και τό” Παλατάκι” γέμισε από κόσμο όλων των ηλικιών.!
Η διοργάνωση αυτή πέτυχε απόλυτα καί φυσικά ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Ξυλοκαστρου-Ευρωστινης! Ένα μεγάλο μπράβο στους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης!!
Φυσικά τό παρών έδωσαν εκτός των γονέων, φίλων του μπάσκετ, και αθλητών, ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, ο νεοεκλεγης δήμαρχος Βλάσσης Τσιωτος, καί ο διεθνής μπασκετμπολίστας Βαγγέλης Μάντζαρης !!
Μετά το πέρας των αγώνων μείναν και οι αντίστοιχες απονομές!!

Νίκος Πάλλης-facebook.com

Σε αυτήν την Μπασκετική εκδήλωση είχαμε την χαρά να δούμε αρκετό κόσμο στο κλειστό Ξυλοκάστρου και φυσικά πολλά νέα παιδιά να χαίρονται το άθλημα!
Παράλληλα είχα την ευκαιρία να δω και να μιλήσω fase to fase με τον διεθνή Έλληνα γκαρντ Βαγγέλη Μάντζαρη για την νέα του πρόκληση στην Ουνικς Καζάν που προπονητής είναι ο Δημήτρης Πρίφτης.! Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Καζάν.

Νίκος Πάλλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ