ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ OPEN FUN DAY!!!-ΦΩΤΟ

93
Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο OPEN FUN DAY for FAMILY & KIDS από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου το απόγευμα της Δευτέρας 25 Ιουνίου 2018 στα γήπεδά του στο Δ.Α.Κ. Κορίνθου.
 Μια γιορτή του τένις που οργάνωσε με πολύ μεράκι ο ΟΑΚ για τους αθλητές του, τις οικογένειες και τους φίλους τους, που περιελάμβανε πολλά παιχνίδια, δώρα, βραβεία, χαμόγελα και περίσσιο κέφι με μουσική που ξεσήκωνε μικρούς και μεγάλους!!
Ο Ο.Α.Κ. πρωτοπορώντας και πάλι, έβαλε την υπογραφή του για ακόμα μία φορά στα κορινθιακά αθλητικά δρώμενα, μοιράζοντας απλόχερα υγιή αθλητισμό, κοινωνικά μηνύματα, χαμόγελα, χαρά και αγάπη σε όλους, μα κυρίως σεβασμό και εκτίμηση σ΄αυτό που υπηρετεί.
Το απόγευμα ήταν μαγευτικό και δικαίωσε τις οικογένειες που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον όμιλο ενώ παράλληλα κέρδισε τις καρδιές και νέων φίλων που παρευρεθήκαν και έκαναν την πρώτη τους γνωριμία με το άθλημα.
Με…χέρια και ηθικό ψηλά αλλά και ευχές για ένα καλό καλοκαίρι ανανέωσαν όλοι το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όπου και θα ξεκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά αλλά και για το επόμενο open fun day!!
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου για τις πανέμορφες και πρωτοποριακές εκδηλώσεις του!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ