Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020: Top χρώματα, χτενίσματα και κουρέματα

129

Η αλλαγή της σεζόν και ιδιαίτερα από το Καλοκαίρι προς το Φθινόπωρο συνήθως συνδυάζεται πολλές φορές με μια ανανέωση στα μαλλιά. Κάποιες από εμάς σκεφτόμαστε να αλλάξουμε χρώμα, άλλες πάλι κούρεμα. Πάντα όμως υπάρχει και η πιο safe επιλογή της δοκιμής νέων μοντέρνων χτενισμάτων.

Θέλοντας να μας δώσουν έμπνευση μέσα από τις εβδομάδες μόδας, οι διάσημοι κομμωτές παρουσίασαν τα hair trends της σεζόν. Σε γενικές γραμμές τα χτενίσματα διέθεταν απλό ύφος και ήταν ανέμελα, με τα εντυπωσιακά και αστραφτερά αξεσουάρ να τα απογειώνουν.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε για τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020,Δείτε μια λίστα με τα βασικά χρώματα, τα κυρίαρχα γυναικεία κουρέματα, αλλά και τα χτενίσματα που θα δούμε κατά κόρον στους δρόμους. Μερικά εξ αυτών είναι διαχρονικά και παραμένουν στην κορυφή εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν όμως και κάποια που αυτή τη σεζόν ανεβαίνουν στα top trends. Ο λόγος για τους στριφογυριστούς κότσους. Τα απλά αυτά χτενίσματα δεν τα έχουμε ξαναδεί στις κορυφαίες θέσεις της λίστας, αλλά φέτος θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Κυρίαρχα χρώματα στα μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2019 – 2020

Κάθε σεζόν οι διάσημοι hair colorists μαζί με τις τάσεις της μόδας στα ρούχα, παρουσιάζουν τις κορυφαίες βαφές μαλλιών. Πρόκειται για χρώματα διαχρονικά και κλασσικά, αλλά και ορισμένα πιο extreme που θα φορεθούν πολύ φέτος.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και αυτή περιλαμβάνει το βάψιμο τους, δείτε τις τοπ αποχρώσεις και επιλέξτε την ιδανική για εσάς.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο webkorinthos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ