«Μαύρο» στο Mega: Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση…

68

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Mega. Οι 5 καναλάρχες που απέκτησαν άδεια κατέβαλαν την πρώτη δόση (από τις συνολικά 10) των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ και, ταυτόχρονα, οι πιστώτριες τράπεζες κατέθεσαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση για την υπαγωγή του Mega σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Η δικάσιμος ορίστηκε για τις 30 Οκτωβρίου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευτεί και η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, με την οποία θα απορρίπτεται η προσφυγή του άλλοτε μεγάλου καναλιού, με την οποία ζητούσε να μην εκτελεστεί η οδηγία του ΕΣΡ να πέσει «μαύρο» στη συχνότητά του.

Το επόμενο βήμα θα είναι να κλείσει η Digea τον διακόπτη και να περάσει το κανάλι στην ιστορία. Πράγμα που είχε προαναγγείλει ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Παππάς, όταν εγκρίθηκαν οι 5 αδειούχοι τηλεοπτικών αδειών.

Τη συνέχεια θα δώσει το δικαστήριο, διατάσσοντας την εκποίηση των περιουσιακών του στοιχείων. Της ταινιοθήκης (για την οποία θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον Κυριακού, Σαββίδης και ενδεχομένως, Αλαφούζος), καθώς και του σήματός του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ