Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας Κορινθίας… συνελήφθησαν 2 άτομα που θα ”γέμιζαν” με χασίς την Ελλάδα

66

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του korinthostv αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας συνέλαβαν 2 άτομα στο λιμάνι του Πειραιά με μεγάλη ποσότητα χασίς.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου είχαν την πληροφορία πως δύο άτομα, μια γυναίκα κι ένας άνδρας, μετέφεραν με το όχημά τους μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Εξετάζοντας προσεκτικά την πληροφορία αυτή, έδρασαν άμεσα.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου, εντόπισαν το Ι.Χ με τα δυο άτομα που εκείνη τη στιγμή επιβιβάζονταν σε πλοίο με προορισμό την Ρόδο. Έτσι, κατά την είσοδό τους στο καράβι οι αστυνομικοί της Κορίνθου προέβησαν στον απαραίτητο έλεγχο και εντόπισαν εντός του οχήματος περίπου 12 κιλά χασίς. Ο οδηγός και η συνοδηγός του συνελήφθησαν ωστόσο οι έρευνες δεν σταμάτησαν εκεί…

Λίγα λεπτά αργότερα, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αττικής, εντόπισαν σε γραφείο του άνδρα, στην Αττική, αντίστοιχη ποσότητα χασίς.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για ακόμη μια φορά ολοκληρώνει επιτυχώς το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι o Διοικητής της Ασφάλειας Κορίνθου καθώς και οι άνδρες και γυναίκες αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου.

πηγή-korinthosTV

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ