Μεγάλη ευκαιρία: Νέο ΕΣΠΑ με επιδότηση 100% για κατασκευή eshop!

101

Ανακοινώθηκε η έναρξη του προγράμματος ΕΣΠΑ με 100% επιδότηση για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος έως και 5.000 ευρώ.

Στην επιδότηση έχουν δικαίωμα μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις καθώς και φυσικά καταστήματα με σκοπό να δημιουργήσουν eshop και να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση online. Στο πρόγραμμα συνολικά θα δοθούν 80.000.000 ευρώ και οι αιτήσεις θα γίνονται μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.Με λίγα λόγια, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων για την Eπιδότηση ιστοσελίδας (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει την δική σας πρόταση όσον αφορά το σχεδιασμό, το αντικείμενο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του .

Γιατί να φτιάξω e-shop με επιδότηση;

To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία μιας και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση από τις επιχειρήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ