«ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ»…Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου…

102

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά από περίπου δύο ώρες συνάντησης με τους αδελφούς Αγγελόπουλους συμφώνησε σε όλα και θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη και ο Κώστας Παπανικολάου συμφώνησε σε όλα και θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά από συνάντηση περίπου δύο ωρών με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, οι δύο πλευρές ξεπέρασαν όλες τις διαφωνίες και έφτασαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Με την έξοδο τους από την συνάντηση ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την εξέλιξη αυτή, ενώ έδωσε και το σύνθημα για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ:

«ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΜΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ»

«Όλα καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους Προέδρους χρόνια τώρα, υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα. Δόξα τω Θεώ υπήρξε μια πολύ καλή συζήτηση, συμφωνήσαμε τρία χρόνια. Είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές πιστεύω. Θέλω να πιστεύω… τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Συνεχίζουμε την δουλειά και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους τους.»

«Κίνητρό είναι μόνο που βρίσκεσαι σε έναν τέτοιο σύλλογο. Όποιος βρίσκεται στον Ολυμπιακό καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στο υψηλότερο σκαλί. Δεν πάει παραπάνω στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα η θέληση των Προέδρων να με κρατήσουν εδώ και η δική μου θέληση να μείνω εδώ δείχνει ότι υπάρχει μια σχέση όχι μόνο επαγγελματική».

Σε ερώτηση γιατί δεν τα βρήκαν από την πρώτη φορά ο Παπανικολάου απάντησε:

«Θέλαμε να τα πούμε από κοντά για να βρεθούμε και πρόσωπο με πρόσωπο και μας δόθηκε η ευκαιρία. Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια, που έχουμε καταφέρει πολύ όμορφες στιγμές μαζί και ευελπιστούμε να φέρουμε κι άλλες. Πραγματικά είμαι χαρούμενος που και οι Πρόεδροι με εμπιστεύονται να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες».

Ο «Παπ» ρωτήθηκε και για τον καλό του φίλο Ιωάννη Παπαπέτρου που παίρνει σειρά, αλλά και τον Μπλατ:

«Ευχή για εμένα είναι να μείνει και ο Ιωάννης, να πάνε όλα καλά. Το ξέρει πάρα πολύ καλά ότι το θέλω και εγώ και όχι μόνο εγώ αλλά όλα τα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι και οι πρόεδροι με την σειρά τους θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει η συμφωνία.

Είμαι στον Ολυμπιακό στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν νομίζω ότι ένας προπονητής θα μπορούσε να είναι διαφορετικού επιπέδου και να είναι στον Ολυμπιακό. Και οι Πρόεδροι για ακόμα μια φορά έδειξαν ότι πραγματικά αγαπούν την ομάδα και θέλουν το καλύτερο γι’ αυτήν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ