Με άμεσες ενέργειες του διοικητή νοσοκομείου Κορίνθου και του αστυνομικού διευθυντή σε κατ΄ οίκον “καραντίνα”ο νεαρός

60
Στην προηγούμενη ανάρτησή μας αναφέραμε για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Κορινθία εδώ , να ενημερώσουμε πως ο συγκεκριμένος ασθενής ,έφτασε στο νοσοκομείο της Κορίνθου δίχως να εισέλθει στις κτιριακές εκαταστάσεις του νοσοκομείου , ημί μόνο  στο προαύλιο χώρο που βρίσκεται το κοντέινερ ελέγχου για τον κορονοϊό .
Μετά την εξακρίβωση του περιστατικού και χωρίς να έρθει σε επαφή με κανέναν από τους επισκεπτες και ασθενείς   του νοσοκομείου , παρά μόνο με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μεταφέρθηκε αμέσως  στη οικία του  βρισκόμενος σε καραντίνα. Με εντολή του  διοικητη κ. Γ.Καρπούζη βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση , καθώς και αστυνομική επίβλεψη , προκειμένου να τηρηθεί το πρωτόκολλο ασφάλειας  όλων των Κορίνθιων πολιτών .

Να ευχαριστήσουμε την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας για την άμεση ενεργοποίηση που είχε, μόλις εμφανίστηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κορινθία.

Ειδικότερα με το που ενημερώθηκε ο αστυνομικός διευθυντης κ. Χ.Τετράδης , έστειλε αστυνομικούς  να επιβλέπουν  το σπίτι του 25χρονου νεαρού στο Λουτράκι, ώστε όπως ορίζει και η ισχύουσα νομοθεσία , περι προστασίας απο τον  κορονοϊο, να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα έξοδου  του νεαρού από την οικία του και εξάπλωσης του ιού…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ