Με δικηγόρο τον Ανδρέα Βαγγόπουλο Αθωώθηκε στο Εφετείο Αθηνών ο δημοσιογράφος Νίκος Φλαούνας…

147

Την ομόφωνη αθώωση με 5-0 , αποφάσισε σήμερα, το πενταμελές Εφετείο Αθηνών, κατά της σκευωρίας που είχε στηθεί κατά του Νίκου Φλαούνα.

Είναι η Τρίτη κατά σειρά αθώωση του έγκριτου δημοσιογράφου και επί πολλά χρόνια σύμβουλος για θέματα Τύπου, στο υπουργείο Γεωργίας.Ήδη οι καταξιωμένοι Δικηγόροι, του κ. Φλαούνα, οι κκ Θανάσης Καβουρίνος (Αρκάς) και ο Ανδρέας Βαγγόπουλος (Κορίνθιος) , κινούνται δικαστικά  όχι μόνο κατά των σκευωρών, αλλά και εναντίον όσων προέβαλαν αυτή την σκευωρία, καταπατώντας κάθε νόμο περί προσωπικών δεδομένων και κάθε δικαιώματος του Τεκμηρίου Αθωότητας!

Σκοπός φυσικά όλων αυτών ήταν η κατασυκοφάντηση του κ.Φλαούνα, ώστε να επιτευχθούν οι κρυφοί τους στόχοι που ηταν η μείωσης της προσωπικότητας του και η…απόσυρση αυτού, από την δημόσια ζωή του τόπου.Η υπόθεση που κατηγορήθηκε το…2014, αφορούσε υπόθεση του μακρινού 1996(!) .

Από τότε τον έσυραν στα δικαστήρια με κόστος ακόμη και της υγείας του, για να έρθουν οι απανωτές αθωώσεις του, με κορυφαία τη σημερινή ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών.Αυτά προς το παρόν .

Η συνέχεια …αναμένεται και αφορά  κυρίως για τους αμετανόητους και όσους είχαν …επενδύσει στην ηθική εξόντωση του Νίκου Φλαούνα

peloponnisosnews.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ