Με δυνατά παιχνίδια ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών ο ΑΣΠ Κόρινθος-φωτό

98

Το πιο δυνατό crash test για την ομάδα του Άρη Ανδρεόπουλου ήταν απέναντι στα ποιοτικά Βριλήσσια εκτός έδρας, όπου οι “ερυθρόλευκες” έβγαλαν πάθος και στοιχεία μιας ομάδας που έχει όρεξη να πρωταγωνιστήσει.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο πρώτο σετ και επικράτησαν με 25-19. Η συνέχεια μπορεί να μην ήταν ανάλογη, καθώς τα Βριλήσσια ανέβασαν την απόδοσή τους και μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα αβίαστα λάθη πήραν… κεφάλι (15-18), όμως οι αθλήτριες του ΑΣΠ Κόρινθος είχαν και πάλι αρκετά καλά διαστήματα.

Σε ένα τρίτο σετ με υψηλό επίπεδο volley, οι δύο ομάδες ήταν ουσιαστικά ισάξιες και τα πάντα κρίθηκαν στο φινάλε, όπου και οι γηπεδούχες επικράτησαν 27-25.

Το τέταρτο σετ είχε την μορφή τάι μπρέικ, μετά από συμφωνία των δύο συλλόγων, όπου και σε αυτή την περίπτωση τα Βριλήσσια επικράτησαν 17-15 στις λεπτομέρειες.

 

Το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδας μας υποδέχθηκε για δεύτερη φορά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, στο Κλειστο Γυμναστήριο Κορίνθου, τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Τα κορίτσια ήταν εμφανώς καλύτερα σε πρώτο και δεύτερο σετ (25-23, 25-21), ενώ το τρίτο χάθηκε από… εύκολα λάθη (25-27). Το τέταρτο και τελευταίο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στις αθλήτριες της Κορίνθου, οι οποίες παίζοντας καλό volley “καθάρισαν” σχετικά εύκολα (25-19).

Τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας, πλέον, με το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου αλλά και τις αθλήτριες να ανεβάζουν ρυθμούς, λίγο πριν την απαιτητική εκτός έδρας πρεμιέρα με το Αιγάλεω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ