Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο Επιμελητήριο Κορινθίας για το “MY DATA”

121

 Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε η ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα «My DATA: Τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα του επιχειρηματία, από τη θεωρία στην πράξη» με κεντρικούς ομιλητές τους κορυφαίους φοροτεχνικούς Παντελή Παναγιώτη και  Ηλία Χατζηγεωργίου. Η ανταπόκριση και η αποδοχή από όλο τον νομό ήταν πολύ μεγάλη και αυτό φάνηκε στον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων που ξεπέρασε τα 100 άτομα.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Παναγιώτης Λουζιώτης, ο Πρόεδρος του 11ου ΠΤ Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κορινθίας, κος Πάνος Κρητικός και ο Πρόεδρος Οικονομολόγων Κορινθίας, κος Δημήτρης Παλυβός.

 

Στο πάνελ των εισηγητών, συμμετείχαν και o οικονομολόγος, συγγραφέας φορολογικών βιβλίων και άρθρων, διευθυντής σύνταξης – επιστημονικός υπεύθυνος περιοδικού Epsilon 7, κος Παπαγιάννης Νικόλαος και ο Sales Manager της Epsilon Net, κος Κοραλής Πέτρος που ανέλυσαν πιο πρακτικά θέματα της πλατφόρμας.

Στο τέλος, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να λάβουν απαντήσεις σε όσα τους απασχολούν σχετικά με το My Data.

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, ευχαρίστησε όλους τους ξεχωριστούς καλεσμένους που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή, για να συζητήσουν ένα θέμα που ταλανίζει τους επαγγελματίες του νομού. Ανανέωσε το ραντεβού με τα μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας για τις επόμενες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου αλλά και με άλλους φορείς της περιοχής μας.