Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο (Φωτό- βίντεο)

161
Κεντρική ομιλία του Γιάννη Τασιούλα στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κόρινθο. Την κεντρική ομιλία έκανε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Γιάννης Τασιούλας. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην προσπάθεια υφαρπαγής της ψήφου με τα προεκλογικά ψίχουλα της κυβέρνησης, με τις δήθεν ανεξάρτητες υποψηφιότητες, με τα ψεύτικα διλήμματα που καλλιεργούν όλα τα κόμματα. Στην πραγματικότητα συμφωνούν στα στρατηγικά σημεία της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, ψήφισαν από κοινού μνημόνια, ενώ ταυτόχρονα οι συνδικαλιστικές τους παρατάξεις από κοινού έβαλαν πλάτη, εφησυχασαν, για να περάσουν τα μέτρα. Αναφέρθηκε στο ιδεολόγημα της προοδευτικής συμμαχίας του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο είναι κάλπικο, καθώς αυτοί που υπέγραψαν αντικομμουνιστικές διακηρύξεις ούτε προοδευτικοι είναι ούτε την ακροδεξιά μπορούν να αντιμετωπίσουν. Μόνο το ΚΚΕ αποκαλύπτει, βάζει εμπόδια είναι στο πλευρό της εργατικής τάξης και κάλεσε τους εργαζόμενους να το στηρίξουν αποφασιστικά σε όλες τις κάλπες.

Χαιρετισμό απεύθυνε η υπ. Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βιβή Τζέκου. Στην ομιλία τηςανέπτυξε τις ομοιότητες των δήθεν ανεξάρτητων συνδυασμών στο δήμο που στην ουσία συμφωνούν στην συγκεκριμένη ανάπτυξη, στη λειτουργία των δήμων σαν μάνατζερ, στη λογική κόστους-οφέλους. Λείπουν τα έργα και ο σχεδιασμός προς όφελος του λαού στην αντιπυρική, αντιπλημμυρική προστασία, παιδιά μένουν έξω από παιδικούς σταθμούς και γονείς πληρώνουν για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Κλείνοντας, ανέδειξε ότι όλες οι υπόλοιπες δυνάμεις αποδέχονται και υλοποιούν τις κατευθύνσεις της Ε.Ε, ενώ συμφωνούν να περάσουν κρατικές αρμοδιότητες στην τοπική διοίκηση όπως παιδεία και υγεία με τα ανάλογα ανταποδοτικά τέλη, εφόσον δε θα χρηματοδοτούνται από το κράτος. Κάλεσε τους εργαζόμενους να ψηφίσουν τους αγωνιστές που στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια της Λαικής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ, να δυναμώσουν έτσι τη δύναμη του Λαού βάζοντας εμπόδια σ’αυτή την πολιτική.

Παρέμβαση έκανε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Αθανάσιος Κολιζέρας, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου με τη Λαική Συσπείρωση Γιάννης Κελλάρης και το μέλος της ΚΝΕ και μαθήτρια Γ’ Λυκείου Χριστίνα Κάππου.

Η εκδήλωση συνέπεσε με την ημέρα της μητέρας, οπότε σύντομο χαιρετισμό και ποίημα εκφώνησε ο Παύλος Καράγιωργας, συγγραφέας και ιδρυτής του κορινθιακού θεάτρου «Βασίλης Ρώτας».

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Λαική Συσπείρωση, Νίκος Γόντικας, καθώς και όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι της Λαικής Συσπείρωσης των υπολοίπων Δήμων του Νομού Κορινθίας, Χρήστος Ασημακόπουλος, Βασίλης Νανόπουλος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Τσουτσάνης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ