Με επιτυχία το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα ΝΕΑ Υγειονομικά Πρωτόκολλα

370

Με πρωτόγνωρη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχής (280 άτομα) πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα ΝΕΑ Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022.

Έναχρήσιμοεκπαιδευτικό σεμινάριο είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων της Κορινθίας, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας(για τρίτη συνεχόμενη φορά)την Τετάρτη 13Απριλίου, εντός του πλαισίου της ορθήςλειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων και αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19.

Το θέμα του σεμιναρίουαφορούσε τα ΝΕΑ“Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19” (Β’ 1632) και τη διόρθωση σφάλματος που δημοσιεύθηκε στο τ.Β’ 1996/2021.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Λουζιώτηςμε ένα σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τους επαγγελματίες του τουρισμού και δήλωσε ότι ο τουρισμός είναι το πεδίο που όλοι θα δώσουμε την μάχη μας φέτος και όσο περισσότερο δουλέψουμε, τόσο πιο κοντά στα επιθυμητά αποτελέσματα θα είμαστε.Επίσης τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα λειτουργεί όπως πάντα ως αρωγός στις ανάγκες των μελών του.

Στην συνέχεια ακολούθησε η εκπαίδευση μετοντεχνολόγο Τροφίμων & Ποτών Msc και εισηγητή εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΦΕΤ, κ. Ιωάννη Κακόνα δίνει τις κατάλληλες οδηγίες για τον τρόπο ανάπτυξης και εφαρμογής των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων με βάση τη νέα ΚΥΑ.

Στο τέλος του σεμιναρίουοι συμμετέχοντες διατύπωσαν τις απορίες τους και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ευρεία αυτή ενημέρωση πάνω στα Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022. Να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες θα λάβουν την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κορινθίας στο τηλέφωνο 27410 24464 (937).