Με καυτό θέμα συνεδριάζει του Αγίου Βαλεντίου το Δ.Σ. Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

83
 Ένα έντονο δημοτικό συμβούλιο αναμένετε να είναι το επόμενο του δήμου  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και αυτό όχι εξ αιτίας του Αγίου Βαλεντίνου που γιορτάζει εκείνη την ημέρα,αλλά λόγω της ιδιεταιρότητας των θεμάτων
 και πιο συγκεκριμένα του θέματος …
Δείτε τα θέματα :
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 14η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1.Αποδοχή ένταξης & χρηματοδότησης από το ΥΠ.ΕΣ. (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I) του έργου “Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις”. Ορισμός υπευθύνου και υπολόγου διαχειριστή της Πράξης.
2.Αποδοχή ένταξης στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου “Δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2019” της Πρότασης “Αστικό Περιβάλλον και Εναλλακτικές Μετακινήσεις. Μετατροπές στο δημόσιο χώρο με επιπτώσεις στην υγεία και την ποιότητα ζωής”.
3.Αποδοχή ποσού #58.920,00# € από ΥΠ.ΕΣ. (ΚΑΠ 2020) για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των Σχολείων του Δήμου (A’ κατανομή έτους 2020) και κατανομή αυτού στις Σχολικές Επιτροπές.
4.Ενημέρωση από την COMER GROUP για τις εξελίξεις στην Κοινοπραξία του Καζίνο.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Θυμής Φίλιππας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ