Με ντερμπι κορυφής στην Α’ Κορινθίας…συνεχίζεται αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα

80

Mε αρκετά ενδαφέροντα παιγνίδια συνεχίζεται, αύριο Σάββατο (25/1/2020- 15:00) , στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής , το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας.

Ο πρωτοπόρος και  από τώρα πρωταθλητής Ατρόμητος Χιλιομοδίου,  αντιμετοπίζει, εντός έδρας, τον Πέλοπα Κιάτου. Ο αγώνας είναι ντέρμπι κορυφής  ,όμως  η βαθμολογική διαφορα των δύο ομάδων είναι μεγάλη, καθώς η ομάδα του Χιλιομοδίου  με το απόλυτο των βαθμών  (16Χ16 = 48) βρίσκεται στο +17 βαθμούς από την δεύτερη θέση, που μοιράζονται  , στους 31 βαθμούς  Πέλοπας Κιάτου και ΑΟ Λουτρακίου. Η ομάδα του Λουτρακίου, στο «Θωδειο» υποδέχεται  τον Σαρωνικό Γαλατασκίου , που την Τετάρτη, απεκλήσθει από το Κυπελλο Κορινθίας ,  από  την Κόρινθο 2006, από  ατυχία στην διαδικασία των πέναλτι..

Στο Δερβένι ο Αστέρας , σε ενδιαφέροντα αγώνα μάχεται με  τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, με την ομάδα της Δυτικής Κορινθίας, να αναζητά την νίκη, ενώ  την ίδια στιγμή στο Ξυλόκαστρο, ο τοπικός Ηρακλής φιλοξενεί την Ελλάδα Βέλου.

Στο Ζευγολατιό, κόντρα στον τοπικό ΑΟΖ, δοκιμάζεται ο Ισθμιακός, ενώ δοκιμασία περιμένει  και τον ΠΑΣ Κόρινθος, στην  Τραγάνα του Κιάτου,  κόντρα στην Θύελλα Κάτω Διμηνιού, που αναζητά βαθμούς παραμονής την κατηγορία.

Στη Νεμέα ο Παννεμεατικός  αντιμετοπίζει τον ουραγό Πανκαμαριακό, ενώτέλος στα Αθίκια, ο τοπικός Τενεάτης,υποδέχεται την Θύελλα Πετρίου

 

17η Αγωνιστική
Ατρόμητος Χιλιομοδίου Πέλοπας Κιάτου
ΑΟ Λουτράκι Σαρωνικός Γαλατακίου
Αστέρας Δερβενίου ΣΦΛ Ολυμπιακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου Ελλάς Βέλου
ΑΟ Zευγολατιού Ισθμιακός
Θύελλα Κ. Διμηνιού ΠΑΣ Κόρινθος
Παννεμεατικός Πανκαμαριακός
Τενεάτης Αθικίων Θύελλα Πετρίου

korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ