Με την λειτουργία περιπτέρου πληροφόρησης και τουαλετών δεν θα έρθει ποτέ τουριστική ανάπτυξη στον Ισθμό

425

Με την λειτουργία περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης (info kiosk) στον Ισθμό, με την κατασκευή τουαλετών, αλλά και διαγραμμίσεις στους δρόμους στην εν λόγω περιοχή, …περιμένει ο περιφερειάρχης Π. Νίκας να έρθει η τουριστική ανάπτυξη; Με αυτά θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών- τουριστών;

Γιατί τα σοβαρά έργα ανάπτυξης στον Ισθμό δεν βλέπουμε να γίνονται!

Με μικροέργα- μικροπαρεμβάσεις κε Νίκα δεν αναπτύσσεται τουριστικά μία περιοχή! Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τον Ισθμό!

Διαβάστε τώρα την τελευταία ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου:

“Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και “Μοριάς” Α.Ε. ΑΟΤΑ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Αντικείμενο της σύμβασης αποτελεί η οργάνωση και λειτουργία περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης (info kiosk) στον εν λόγω δήμο, στην περιοχή του Ισθμού ειδικότερα.

Μέσω της εν λόγω προγραμματικής, η Περιφέρεια αναλαμβάνει το σύνολο σχεδόν της δαπάνης λειτουργίας του εν λόγω περιπτέρου.

Επισημαίνεται ότι ανάλογα Γραφεία Πληροφόρησης ήδη λειτουργούν -ή πρόκειται άμεσα να λειτουργήσουν- στο Ναύπλιο, στη Σπάρτη, στον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας και στο Λεωνίδιο.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι πέραν της πληροφόρησης προς τους επισκέπτες -για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και για το σύνολο της χώρας μας, γενικότερα- τα εν λόγω Γραφεία αναλαμβάνουν να καταγράφουν προβλήματα, παράπονα, παρατηρήσεις και επισημάνσεις, τα οποία προωθούνται στις αρμόδιες υπηρεσίες προς επεξεργασία και εξεύρεση λύσεων”

korinthiannews.gr