Μια αγιορείτικη συνταγή για να «απογειώσετε» την ταπεινή χορτόσουπα!

217

Ακολουθήστε βήμα – βήμα τις οδηγίες του μοναχού Επιφάνιου για ένα θρεπτικό πιάτο

Δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση για φαγητό  στις δύσκολές ημέρες που βιώνουμε, από μία ζεστή και θρεπτική χορτόσουπα.

Όταν, μάλιστα, η συνταγή προέρχεται από τον αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους, το μοναχό Επιφάνιο το Μυλοποταμινό, τότε σίγουρα αποκτά ξεχωριστή βαρύτητα.

Ο μοναχός Επιφάνιος μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή του για ένα ιδιαίτερα θρεπτικό πιάτο, αλλά και το μυστικό του για να έχετε πάντα επιτυχία σε ότι κάνετε στην κουζίνα σας. Όπως εξηγεί: «Ο βαθμός της επιτυχίας στο μαγείρεμα είναι ανάλογος με το βαθμό της εκτίμησης και της αγάπης που έχουμε προς τα πρόσωπα για τα οποία ετοιμάζουμε το φαγητό μας. Διότι κυρίως μαγειρεύουμε γι’ αυτούς που αγαπάμε».

Η συνέχεια της συνταγής  εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ