Μιλάμε μόνο με αληθινά στοιχεία κ.Νανόπουλε – Αυτή είναι η λίστα της Καρναβαλικής Επιτροπής σας-δείτε φωτό

103

Με έκπληξή μας διαβάσαμε απάντηση του κυρίου Βασίλη Νανόπουλου στο loutrakiblog σχετικά με τα δημοσιεύματα  για την Καρναβαλική Επιτροπή του Δήμου Κορινθίων.

Η σχετική ανάρτηση για να είμαστε και όσο μας αφήνουν τα γεγονότα αντικειμενικοί είναι αυτή :

Πάμε λοιπόν να τα δούμε όλα και καλώ εγώ προσωπικά τον κύριο Νανόπουλο να μου απαντήσει για αυτά τα στοιχεία :

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Νανόπουλος χαρακτηρίζει ψευδή τα στοιχεία  άρα συνηθίσαμε από τα χιόνια σαν τα βουνά ….!!!
  2. Αυτή είναι η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ όπως στάλθηκε σε email προς όλα τα μέλη της Eννοείται πως σβήνω τον αποστολέα και την φωτογραφία του γιατί δεν είναι το ζητούμενο  σας  και όλων μας ποιος   το έστειλε. Λέτε για τον κύριο Κοντό και την κυρία Τερχίνογλου πως δεν είναι μέλη της επιτροπής αλλά μόνο ήρθαν στο γραφείο σας, κάνατε μία συζήτηση και σας πρότειναν κάποια πράγματα. Πως στο μέηλ που έστειλε συνεργάτης σας ο κύριος Κοντός εμφανίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής και η κυρία Τερχίνογλου μέλος της:

Και αφού δεν υπήρξε καμία συνεργασία και καμία συμφωνία με τον κύριο Κοντό και την κυρία Τερχίνογλου τι ακριβώς κάνει αυτή η φωτογραφία στα προφίλ των κυρίων που ξεκινάνε δυναμικά και στα σχόλια όλοι τους εύχονται; Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από τα παλιά γραφεία των ΤΕΒΑ στην Κόρινθο και υπήρχε και ταγκ στον Δήμο Κορινθίων που ωωωωω τι σύμπτωση καλέ, εξαφανίστηκε :

Συμπερασματικά λοιπόν κύριε Δήμαρχε επειδή μιλάω και με εκλεκτά μέλη της ομάδας σας που πραγματικά συμφωνώ ότι κάνουν έργο και μάλιστα μεγάλο, όλα τα παραπάνω στοιχεία δεν τα έβγαλα από το πρώτο δημοσίευμα όχι γιατί δεν τα είχα αλλά σαν καινούργια Δημοτική Αρχή θέλησα να δώσω χρόνο να διορθωθεί ένα λάθος και να προχωρήσουν οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκαν οι Κορίνθιοι πολίτες στην διοργάνωση της καλύτερης (εύχομαι κι εγώ και όλοι) καρναβαλικής παρέλασης. Οι Κορίνθιοι όμως, οι δικοί μας εκλεγμένοι Κορίνθιοι που είμαστε όλοι έτοιμοι να βοηθήσουμε και να αναδείξουμε το έργο τους, το έργο σας , το έργο όλων ….!!! Ετσι κι αλλιώς μία πετυχημένη διοργάνωση θα μπορούσε να γίνει θεσμός και να προσελκύσει και επισκέπτες τις επόμενες χρονιές.

Μιλάμε με στοιχεία και μόνο κύριε Νανόπουλε !!!!

Σ.Μπαλή 

πηγή– peloponnisosnews.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ