“Μονακό” πολυτελών σκαφών για 5 μέρες το λιμάνι του Ναυπλίου -“Μοναχό” για 365 μέρες το λιμάνι της Κορίνθου-φωτο

199
“Μονακό” πολυτελών σκαφών για 5 μέρες το λιμάνι του Ναυπλίου -“Μοναχό” για 365 μέρες το λιμάνι της Κορίνθου 
"Μποτιλιάρισμα" πολυτελών σκαφών στο λιμάνι του Ναυπλίου
Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, επιστρέφει στο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2022.
Με το 7ο Mediterranean Yacht Show η αργολική πρωτεύουσα γίνεται το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού.

Από το πρωί της Πέμπτης 28 Απριλίου πλήθος εντυπωσιακών πολυτελών σκαφών αναψυχής και τα πληρώματά τους έχουν ξεκινήσει να παρατάσσονται στο λιμάνι του Ναυπλίου, ενώ ανοικτά του Αργολικού κόλπου καταφθάνουν συνεχώς σκάφη τα οποία θα προστεθούν στην εντυπωσιακή έκθεση.

Το Mediterranean Yacht Show, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων, προσφέρει την ευκαιρία σε ένα διεθνές κοινό charter brokers να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Το Mediterranean Yacht Show, αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ατζέντα του yachting, χάρη στον μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων σκαφών, στο εξαίρετο επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και στην ειδυλλιακή τοποθεσία που το φιλοξενεί.

Το 6o ΜEDYS 2019 διήρκεσε 5 ημέρες, από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, καταγράφοντας 102 εγγεγραμμένα επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπέρασε τα 3,5 χλμ., και τη συμμετοχή περισσότερων από 450 brokers από 31 χώρες του κόσμου.

Η συμβολή του MEDYS στην ανάπτυξη και εξέλιξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο είναι αναμφισβήτητη, προσελκύοντας κάθε χρόνο αυξανόμενο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες του χώρου.

Η έκθεση φέρνει κοντά central agents, brokers και εκθέτες με υπηρεσίες και προϊόντα σχετικά με το yachting, βάζοντας στο παγκόσμιο επίκεντρο τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό.

Οι προσδοκίες για τo 7ο Mediterranean Yacht Show είναι αντίστοιχα υψηλές, με έναν μεγάλο αριθμό σκαφών να “παρατάσσονται” στο λιμάνι του Ναυπλίου και πλήθος charter brokers να φτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Επίσης κατά τις ίδιες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι Ναυπλίου η 1η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων, από την τοπική αγροτική παραγωγή και οικοτεχνία.

argolikeseidhseis.gr