Μου έβγαλε το μαγιό και μετά έβγαλε το δικό του – Σοκάρει η περιγραφή της 11χρονης για τον δικηγόρο

72

Σοκ προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται στις δύο καταθέσεις της η 11χρονη από τη Λαμία, την οποία φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά γνωστός δικηγόρος.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η ανήλικη περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που φέρεται να ζούσε από την ηλικία των 8 ετών.

«Μου έβγαλε το μαγιό και έβγαλε και το δικό του»

«Αυτός με έχει πειράξει πολλές φορές. Η πρώτη ήταν όταν πήγαινα στη Δευτέρα ή Τρίτη τάξη δημοτικού. Είχαμε πάει στο σπίτι του και είχαμε πάει πρώτοι μόνοι μας στη παραλία και εκεί μου έβγαλε το μαγιό και στη συνέχεια έβγαλε και το δικό του. Μια άλλη φορά με χάιδευε μέσα στο αυτοκίνητο. Εγώ τραβιόμουν και του έλεγα δεν θέλω και αυτό που κάνει δεν είναι καλό» αναφέρει η 11χρονη και συνεχίζει:

«Κάθε φορά μου έλεγε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία και να μην το πω σε κανέναν. Αν δεν το έλεγα μου έλεγε ότι θα μου έπαιρνε δώρα. Μου είχε πει να μη το πω ούτε στους γονείς μου γιατί θα με μάλωναν. Μου ζητούσε να τον χαϊδέψω στο .. και μου είπε όταν μεγαλώσω και βρω αγόρι θα συνεχίσουμε οι δυο μας. Μετά από λίγες ημέρες είδα αίμα από τα γεννητικά μου όργανα».

Τι ισχυρίστηκε ο δικηγόρος: «Κατασκεύασμα της μητέρας η κατηγορία»

O 71χρονος κατηγορούμενος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τους γονείς της ανήλικης από το 1994. Είχε προσλάβει ως κηπουρό τον πατέρα της και μέχρι το 2016 του είχε καταβάλει ως αμοιβή συνολικά 20.000 ευρώ. Εξήγησε ακόμα πως αποφάσισε να τον απολύσει όταν ανακάλυψε ότι όταν έλειπε, ο κηπουρός χρησιμοποιούσε το σπίτι ως δικό του.

Παράλληλα ο γνωστός δικηγόρος ανέφερε πως η κατηγορία εις βάρος του είναι κατασκεύασμα της μητέρας της 11χρονης, τονίζοντας πως τόσο η μητέρα όσο και η ανήλικη έχουν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.

«Η μητέρα στις καταθέσεις αναφέρει δυο περιστατικά, ενώ η κόρη τρία. Είναι να απορεί κανείς, πώς, αφού δήθεν είχα τελέσει ένα τέτοιο αδίκημα εις βάρος της ανήλικης, η οικογένειά της μας επισκέφθηκε στο εξοχικό μας φέτος κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Η συμπεριφορά τους απέναντί μας ήταν απόλυτα φυσιολογική. Κάθισαν περίπου μισή ώρα, τους προσφέραμε καφέ, και μετά έφυγαν χωρίς να μας πουν απολύτως τίποτα! Εικάζω ότι τα κίνητρα είναι οικονομικά για την κατηγορία εις βάρος μου».

Προφυλακιστέος ο δικηγόρος – Κατέρρευσε η σύζυγός του

Ο 71χρονος μετά την απολογία του, που κράτησε μισή ώρα, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Όταν άκουσαν την απόφαση εκείνος και η σύζυγός του κατέρρευσαν.

Οι συνήγοροι του γνωστού δικηγόρου θα καταθέσουν προσφυγή, για να αρθεί η προσωρινή του κράτηση.

 

news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ