Μπουρλότο…στο Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθών

753

Τώρα: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο , για πρώτη φορά καταψηφίστηκε η πρόταση του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου , σχετικά με το θέμα που είχαμε δημοσιεύσει εδώ , το θέμα κοπής των διακοσίων ελαιόδεντρων  στο Δήμο Κορινθίων . Ο κ. Νανόπουλος δεν κατάφερε να πείσει τους δημοτικούς Συμβούλους για την ορθότητα των κινήσεών του και πέρασε η πρόταση του Νίκου Σταυρέλη με 14 ψήφους υπέρ και  13 κατά για εκτεταμένο έλεγχο στο συγκεκριμένο θέμα.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ακούστηκαν ακραίες εκφράσεις και ασχολήθηκαν με οικογενειακά ζητήματα , που δεν τιμούν κανέναν.
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε η ομιλία της κ. Τζέκου  ,(εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης )  η οποία αφού στιγμάτισε  το χαμηλό επίπεδο του δημοτικού συμβουλίου,  εναντιώθηκε και εκείνη με την κοπή των ελαιοδέντρων και ζήτησε τα ξύλα  να δοθούν  στους ανήμπορους οικονομικά δημότες της Κορίνθου  , εφόσον δεν μπορεί πλέον να δοθεί το ελαιόλαδο που θα εδιναν οι ελιές.
Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις μετά το σημερινό φαινόμενο της; καταψήφισης της δημοτικής αρχής…. Η απλή αναλογική για πρώτη φορά λειτούργησε  στο Δήμο Κορινθίων
 Σ.Σ.
Για άλλη μία φορά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου , αντί να γίνει πυροσβέστης της έκρυθμης κατάστασης  με τις παρεμβάσεις του  άναβε φωτιές στην όλη διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ