Περιφερειακά Συμβούλια Πελοποννήσου «σε λίγο δεν θα μείνει κανείς να ασχολείται μαζί σας»

114

Δεν θα μείνει κανείς να ασχολείται …

Προσέξτε. Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Συνεδριάζει επί δύο ημέρες, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Συνολική διάρκεια συνεδριάσεων: 8 και πλέον ώρες.
Θέματα για τα οποία πάρθηκαν αποφάσεις: Τρία και … μισό!
Το ξαναγράφω για να γίνει πιστευτό. Συνεδρίαζαν 8 ώρες και πήραν 3,5 αποφάσεις! Το χωράει ο νους σας;
Δεν με νοιάζει ποιος είναι Περιφερειάρχης, ποιος πρώην Περιφερειάρχης, δεν με απασχολεί καμία παράταξη, κανένας συσχετισμός, κανένα πολιτικό παιχνίδι.
Καταγράφω τα δεδομένα και ρωτώ. Είναι εικόνα αυτή;
Πείτε μου για ποιο λόγο ένας πολίτης να παρακολουθήσει μία συνεδρίαση (από κοντά ή από το διαδίκτυο – τηλεόραση), κάτω από αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες; Μήπως νομίζει κανείς ότι υπάρχει κάποιος που έχει χρόνο για χάσιμο;
Όλοι και όλες μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο πρέπει να κατανοήσουν ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οφείλουν να δείξουν σεβασμό στους πολίτες που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις, τους πολίτες εκείνους που τους ψήφισαν και τους έστειλαν στο συμβούλιο, όχι πάντως για να βγάζουν ατέρμονους λόγους και να παίζουν μικροπολιτικά και επικοινωνιακά παιχνιδάκια.
Από τη μία, οι ατελείωτες και κουραστικές συνεδριάσεις, από την άλλη ο πολιτικός παραλογισμός και οι κυβιστήσεις, οι οποίες γίνονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν προλαβαίνεις καν να τις παρακολουθήσεις, ενέχουν έναν τεράστιο κίνδυνο.
Για τον κίνδυνο αυτό, μίλησε ο Παναγιώτης Νίκας στο τέλος της συνεδρίασης, χωρίς να φοβηθεί. Ίσως λίγοι να πρόσεξαν τα λόγια του. Είπε ότι «σε λίγο δεν θα μείνει κανείς να ασχολείται μαζί μας» …
Εσείς τι λέτε; Θα μείνει κανείς;

Μηνάς Αρτόπουλος
26/9/2019

Μηνάς Αρτόπουλος-https://www.facebook.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ