Μ. Βορίδης “Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Περιφέρεια η κα. Τατούλη δεν θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ… είναι απόφαση Μητσοτάκη”βίντεο

131

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Βουλευτής Αττικής και Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βόριδης, ο οποίος παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Αρκαδίας.

Στο πλαίσιο των απαντήσεων του για θέματα που αφορούν την Αρκαδία, οκ. Βορίδης θέλησε να δώσει μία ακόμα πιο ξεκάθαρη διάσταση στο ζήτημα που αφορά την απόφαση να τεθεί εκτός βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ η Εύη Τατούλη.

«Ξεκαθαρίζουμε το εξής, ούτε τώρα, ούτε αύριο, πρόκειται η κυρία Τατούλη αν είναι υποψήφια με τη ΝΔ. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στην Περιφέρεια. Πρέπει να το τονίσω αυτό. Είτε κερδίσει ο κ. Τατούλης, εμείς στις μετρήσεις που βλέπουμε δεν τον βλέπουμε να κερδίζει. Αντιθέτως, βλέπουμε ότι διαμορφώνεται ένα αποτέλεσμα υπέρ του κ. Νίκα.

Αλλά ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν υπάρχει καμία περίπτωση η κυρία Τατούλη να είναι υποψήφια με τη ΝΔ. Δεν σας λέω την προσωπική μου άποψη. Είναι η άποψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η θέση της ΝΔ, έχει εκφραστεί από την εκπρόσωπο του κόμματος, την κυρία Σπυράκη. Άρα αυτό είναι ξεκαθαρισμένο, έχει κλείσει και δεν πρόκειται να συζητήσουμε κάτι επ’ αυτού ξανά».

πηγή-kalimera-arkadia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ