Η Κόρινθος 06 νίκησε την ΑΕΚ Τρίπολης και πέρασε στη 2η θέση-βαθμολογία

81

Με ένα Γκολ που σημειώσει στο 22’ ο Παλιατσός  και ένα στο 46 ο  Ράπτης η Κόρινθος 06 νίκησε την ΑΕΚ Τρίπολης με 2-0 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρισκόντουσαν στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ακόμα ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ.

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Ρόδος , η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά, πέτυχε την τρίτη της συνεχόμενη νίκη,καθώς επικράτησε με τέρματα του Γιόνδη στο+45΄και του Βουργουτζή στο 85΄,  2-0  και του Αήττητου Σπάτων και έφθασε τους 10 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στην δεύτερη θέση ανέβηκε η Κόρινθος 2006 καθώς στο ΔΑΚ Κορίνθου επικράτησε με 2 – 0 επί της ΑΕΚ Τριπόλεως με τέρματα στο 23΄ του Παλιάτσιου και στο 45΄ του Ράπτη  , ενώ στη Βοιωτία ο ΑΟ Υπάτου, έχασε με τέρμα τουΜουντάκη στο33΄ από την Θύελλα Ραφήνας και τον προσπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα. Στη Μυτιλήνη ο Αιολικός με τον  Αχρναϊκό έμειναν στην “άσφαιρη” ισοπαλία, την στιγμή που η Νέα Αρτάκη έχασε με ανατροπή 1 – 2 από τον Παλληνιακό σκορ με το οποίο  έχασε μεσα στη Τρίπολη, ο Παναρκαδικός από τον Κιθαιρώνα Καπαρελίου .  Τέλος ρεπό είχε ο ΓΣ. Μαρκό.

Η 4η αγωνιστική:
Ρόδος – Αήττητος Σπάτων 2 – 0 
Νέα Αρτάκη – Παλληνιακός  1 – 2
Αιολικός – Αχαρναϊκός  0 – 0
Κόρινθος – ΑΕΚ Τρίπολης  2 – 0
Παναρκαδικός – Κιθαιρών Καπαρελλίου  1 – 2
ΑΟ Υπάτου – Θύελλας Ραφήνας  0 – 1
Ρεπό ο ΓΣ Μαρκό

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
Ρόδος 10
Κόρινθος ΄06 7
Θύελλα Ραφήνας 7
Αιολικός 6
Μαρκό 5
Αήττητος Σπατών 5
Ύπατο 5
Παλληνιακός 5

Κιθαιρών 4

Παναρκαδικός 4
Αχαρναϊκός 4
Νέα Αρτάκη 2
ΑΕΚ Τριπόλεως 0

πηγή-korinthiakoi-orizontes.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ