Νέα φρίκη…! με βιασμό κατ’ εξακολούθηση 14χρονου κοριτσιού από τον 40χρονο πατέρα της…!

1069

Η φράση της 14χρονης αποκαλύπτει τη φρίκη που βίωνε.”Πίνω για να ξεχάσω τι μού κάνει ο πατέρας μου”.

Νέα φρίκη, με βιασμό 14χρονου κοριτσιού από τον 40χρονο πατέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 40χρονος Αιγύπτιος συνελήφθη στην Αθήνα με τις κατηγορίες της προσβολής γεννετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, κατ’ εξακολούθηση.

Ο δράστης Ε.G, με καταγωγή από την Αίγυπτο συνελήφθη από άνδρες της Άμεσης Δράσης. Ο 40χρονος κατηγορείται πως βίαζε την ίδια του την κόρη τα τελευταία δύο με τρία χρόνια, ενώ η τελευταία πράξη, έγινε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Μία νέα υπόθεση που σοκάρει, με θύμα 14χρονη, διερευνά η ΕΛΑΣ, ενώ συνελήφθη ο 40χρονος Αιγύπτιος πατέρας της, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από πηγές της ΕΛΑΣ, την περασμένη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, καθηγητές του σχολείου της 14χρονης, στην περιοχή των Πατησίων, διαπίστωσαν ότι το κορίτσι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αμέσως μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου μόλις συνήλθε είπε στους γιατρούς ότι έπινε για να ξεχάσει “αυτά που της έκανε” ο πατέρας της, εδώ και τρία χρόνια, και ειδικότερα ότι ασελγούσε σε βάρος της.

Οι γιατροί του Παίδων ενημέρωσαν την αστυνομία και συνελήφθη ο 40χρονος Αιγύπτιος το βράδυ της ίδιας ημέρας. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε ανακριτή.

Το κορίτσι, το οποίο έχει αδέλφια, πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.