Νέα χθεσινή έφοδος του ΣΔΟΕ στην Κόρινθο – Ήρθαν με εισπρακτικό σκοπό!

98

Έφοδο σε καταστήματα της Κορινθίας πραγματοποίησε και χθες (Σάββατο 2 Ιουνίου 2018), το βράδυ, κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.). Έχοντας πλέον, εισέλθει στην καλοκαιρινή περίοδο, οι έλεγχοι για τα δημόσια έσοδα αυξάνονται στις τουριστικές περιοχές.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η είσοδος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Λέχαιο, όπου εκ του τρόπου με τον οποίο κινήθηκαν, ήταν εμφανές, στους παρευρισκομένους, ότι προσήλθαν με μόνη διάθεση να καταλογίσουν πρόστιμα και όχι να ελέγξουν αν πραγματικά τηρείται η φορολογική νομοθεσία.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι δεν πραγματοποίησαν έλεγχο για την έκδοση αποδείξεων στους υπάρχοντες εκείνη την ώρα πελάτες στο κατάστημα, αλλά ζήτησαν αμέσως τα φορολογικά βιβλία του καταστήματος, τα οποία μελέτησαν επί δυο και πλέον, ώρες, καταλήγοντας να “ανακαλύψουν” απλώς, δυο-τρεις μικρο-παραβάσεις τυπικού λογιστικού τύπου.

loutraki365.gr

 

Μετά από παραμονή δυο και πλέον ωρών στο συγκεκριμένο κατάστημα των κλιμάκιο, αποτελεούμενο από δυο ελεγκτές, αποχώρησε για άλλα καταστήματα της Κορίνθου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ