Νέες συλλήψεις από την ΕΛΑΣ Κορινθίας…τεράστια η προσπάθεια των οργάνων απέναντι στην παραβατικότητα

98

Συνελήφθη, προχθές  το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενη ξύλινη ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

Συνελήφθη χθές  το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 45χρονος αλλοδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπής, τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα και διάφορα έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 44χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από άλλο όχημα ημεδαπού είδος ένδυσης και προσωπικά έγγραφα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει  στα Ίσθμια Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ