Νέος προπονητής του ΑΣΠ Κόρινθος ο Μανώλης Πρασανάκης

1011

Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μανώλη Πρασανάκη, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

Ο Μανώλης Πρασανάκης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο volley, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο του αθλήματος, καθώς διατέλεσε επι σειρά ετών προπονητής στo γυναικείο τμήμα του ΟΦΗ, του ΟΠΕ Ρεθύμνου (βοηθός στη Volley League Γυναικών) και του Μεσσαρά με τον οποίο πέτυχε και την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, ενώ έχει βρεθεί στη θέση του βοηθού προπονητή στην ανδρική ομάδα του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών. Την περσινή χρονιά ήταν στον προπονητικό θώκο της γυναικείας ομάδας της Γυμναστικής Ενωσης Ηρακλείου.

Επίσης, είναι μέχρι και σήμερα (από το 2011) ομοσπονδιακός προπονητής για την Περιφέρεια Κρήτης, ενώ έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να αναδείξει πολλά ταλέντα από τα τμήματα υποδομών. Υπήρξε γυμναστής στην Εθνική Νεανίδων.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΠ Κόρινθος και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά!

Οι πρώτες δηλώσεις του Μανώλη Πρασανάκη στο korinthosvolley.gr

“Παρακολουθώ στενά την πορεία του ΑΣΠ Κόρινθος τα δύο τελευταία χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση που μου έγινε από τη διοίκηση του συλλόγου και θεωρώ ότι η ποιοτική δουλειά που ήδη γίνεται, έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχει εξέλιξη και μου αρέσει να εργάζομαι σε τέτοια σωματεία. Θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος της ιστορίας που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια η ομάδα”.

Τέλος, η διοίκησης της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο που κατάφερε μέσα σε δύσκολες χρονιές να ανταποκριθεί και να βάλει το λιθαράκι στην πορεία της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επαγγελματικά του σχέδια!

Πηγή-korinthosvolley.gr