Να δεις τι σου έχω για μετά…

111

Αυτό είναι το δεδομένο όταν ακούς ότι ολοκληρώνονται τα μνημόνια. Το δια ταύτα των μνημονίων, τεκμηριώνεται από την αθλιότητα της ζωής που γεύεται ο λαός σε αυτό διαρκές και σε βάθος χτύπημα των όσων κατακτήσεων είχαν οι εργαζόμενοι.

Αν είναι δυνατόν να πιστέψει ο λαός ότι η τόση βία αφορούσε στα άμεσα, τα πρόσκαιρα…

Οι εκατοντάδες εφαρμοστικοί νόμοι στοχεύουν ταυτόχρονα στην βαθύτερη εκμετάλλευση των επόμενων γενεών και στην αποδοχή του καπιταλισμού ως το μόνο σύστημα που θα ζήσει. Εκεί στοχεύουν.

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν αναστολές. Πουλάνε τέλος μνημονίων για πρόσκαιρη ανάσα και σε δεύτερη version την ελπίδα, για να ολοκληρώσουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν στην πλάτη ενός λαού, αφού πρώτα τον γονάτισαν.

Επομένως, ναι μεν τα μνημόνια «όπως τα ξέραμε» τελειώνουν, αλλά και κάποιοι αφήνουν την πόρτα ανοιχτή και για νέο μνημόνιο.

Το βέβαιο είναι, πως ο πυρήνας της αντιλαϊκής πολιτικής που υλοποιούνταν με τα μνημόνια, δεν πρόκειται να μεταβληθεί. Αντίθετα, η επίθεση θα δυναμώσει.

Είναι μπροστά μας, η ενσωμάτωση της «Συνθήκης για τη Σταθερότητα, το Συντονισμό και τη Διακυβέρνηση»στο νομικό πλαίσιο της ΕΕ, που αναμένεται να εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα κράτη – μέλη, μέχρι τα μέσα του 2019.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι θα αποκτήσουν συνταγματική ισχύ τα μνημόνια διαρκείας για τους λαούς όλων των κρατών – μελών της Ευρωζώνης.

Έχουν δρόμο τα «μεταμνημόνια», έχουμε δρόμο και εμείς.

Αγώνας διαρκείας, πολύμορφος και ταξικός, θα είναι η ζωή μας από εδώ και μπρος.

Αεροπεζοναύτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ