Να τι συμβαίνει όταν είσαι Δημοτικός Σύμβουλος και εύχεσαι «Πολύχρονοος!!» σε κάποιον που έχει πεθάνει…

859

Ένας αναγνώστης μας, εντόπισε στο facebook κάτι που του τράβηξε την προσοχή και μας το έστειλε για να το μοιραστεί μαζί σας.

Αυτό που του έκανε εντύπωση λοιπόν, είναι πως στη σελίδα στο facebook ενός συμπολίτη μας που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Οκτωβρίου του 2018,  ο οποίος αν ζούσε σήμερα 26 Οκτωβρίου θα είχε τα γενέθλιά του, υπάρχουν τρία άτομα που του εύχονται Χρόνια πολλά και Πολύχρονος, σήμερα 2022!

Μακάρι ο άνθρωπος να ζούσε και να του ευχόμασταν όλοι μας να τα εκατοστίσει, αλλά δυστυχώς δεν ζει και αρκετοί από εμάς που ζούμε στη Σπάρτη και όχι μόνο, το γνωρίζουμε αυτό.

Αυτό όμως που έκανε ακόμα περισσότερο εντύπωση στον αναγνώστη μας, είναι ότι ένας από τους ανθρώπους που ευχήθηκαν στον Νικόλαο Χ…,  είναι και ο Δημοτικό Σύμβουλος του Δήμου Σπάρτης.

Όπως είναι φυσικό, ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, πάντα θα τραβά το ενδιαφέρων των Δημοτών για ότι δημόσια λέει, ή γράφει. Οπότε θα συνιστούσαμε λίγη προσοχή στον καλό μας φίλο Χρίστο, εκτός και αν έχουν χακάρει τον λογαριασμός του, αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το εξετάσει, γιατί εκτίθεται.

 

πηγή-apela.gr