Νεκρός o”Μπάρμπα – Γιώργης” ιδιοκτήτης του Ράδιο Γοητεία… Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ του

2925

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του, ο αγαπητός ”Μπάρμπα – Γιώργης”… ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Γοητεία που μεγάλωσε γενιές και γενιές για δεκαετίες και διασκέδαζε τους ακροατές με δημοτικά τραγούδια αλλά και με τα διαφημιστικά σπότ που πάντα γίνονταν σλόγκαν, εξαιτίας του ιδιαίτερου και πρωτότυπου περιεχομένου τους!

Δυστυχώς χθές, Παρασκευή 3/6, ο 87χρονος ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού ήταν και αγρότης, βρέθηκε καταπλακωμένος από το τρακτέρ του στο Κρυονέρι Κορινθίας όπου διέμενε μόνιμα και διατηρούσε κτήματα. Αναλυτικότερα στις 23:05 το βράδυ, τον εντόπισαν συγχωριανοί του, στον προαύλιο χώρο αποθήκης που διατηρούσε στο χωράφι του, το οποίο έχει υψομετρική διαφορά 2,70 περίπου μέτρα από αυτό. Οι συνθήκες που έγινε το δυστύχημα παραμένουν άγνωστους αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε πάει από το απόγευμα στο σημείο για να εκτελέσει γεωργικές εργασίες ανάμεσα στις οποίες και να ψεκάσει. Γεγονός που ίσως σε συνδυασμό με την ζέστη να του προκάλεσαν κάποιο πρόβλημα στην υγεία του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί του ΑΤ Σικυωνίων και το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 87χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Επίσης, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή και διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στο τρακτέρ από πραγματογνώμονα. Σημειώνεται ότι δεν διαπιστώθηκε εάν ο οδηγός είναι κάτοχος νόμιμων εγγράφων για το τρακτέρ που οδηγούσε.

 πηγή-dmnews.gr