Ντίνα Νικολάκου- η “Σιδηρά” κυρία της Περιφέρειας… η τελευταία των “Μοικανών” στήριξης του Τατούλη…!!!

82

Οι εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά της Πελοποννήσου είναι πλέον γνωστές. Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά δίνει απλόχερα το χρίσμα στον Παναγιώτη Νίκα και ο ΣΥΡΙΖΑ στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, τον Κορίνθιο Γιώργο Δέδε.

Ως φαίνονται και οι δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί κατά κόρον τους τελευταίους μήνες από όλα τα κόμματα, ο Δέδες και ο Νίκας θα τερματίσουν στον δεύτερο γύρο αφήνοντας μακριά από τα πόδια τους πια τον νυν Περιφερειάρχη,Πέτρο Τατούλη.

Ο Πέτρος Τατούλης έχει ολοκληρώσει μία μεγάλη πολιτική καριέρα και ηλικιακά μπορεί να σταματήσει να ασχολείται με τα κοινά.

Η Ντίνα Νικολάκου όμως, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου τι θα κάνει; Το καράβι βουλιάζει επικίνδυνα για όλους τους και η Αντιπεριφερειάρχης δείχνει να το αφήνει τελευταία. Πρόκειτα για μία χαρισματική πολιτικό, που καταφέρνει με τον λόγο της να πείθει, είναι δραστήρια και αεικίνητη. Εχει «σώσει» άπειρες φορές της παράταξη όταν στριμώχνονται από την αντιπολίτευση μέσα στα Περιφερειακά Συμβούλια. Είναι αρκετά νέα ακόμη για να ολοκληρώσει την πολιτική της καριέρα και πολύ ικανή.

Ανθρωποι που είναι κοντά της την συμβουλεύουν να αλλάξει ρότα έστω και τώρα και να διασωθεί από την πολιτκή πλημμύρα που περιμένει την Νέα Πελοπόννησο και τον Πέτρο Τατούλη προσωπικά.

Οι αποφάσεις της είναι ακόμη ερμητικά κλειστές από την ίδια ακόμη και στους στενούς της συνεργάτες. Σενάρια κάνουν λόγο πως εξέφρασε επιθυμία για τον Δήμο Καλαμάτας όμως εκείνη δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε έχει διαψεύσει τίποτα.

πηγή- peloponnisosnews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ