Ντε Νίρο για Τραμπ: «Ο ηλίθιος θέλει απλά να επανεκλεγεί»

249

Στο The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ εμφανίστηκε από το σπίτι του ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί εκ νέου στον Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ντε Νίρο εμφανίστηκε πρόθυμος να υποδυθεί τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο σε μία μελλοντική ταινία με θέμα την πανδημία του κορωνοϊού.

O Ντε Νίρο εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Άντριου Κουόμο λέγοντας πως «κάνει ό,τι θα έπρεπε να κάνει ένας Πρόεδρος. Θα μπορούσα να τον δω, μάλιστα, σε αυτή τη θέση. Στηρίζω τον Τζο Μπάιντεν αλλά τουλάχιστον έχουμε έναν άνθρωπο που είναι πολύ ικανός, έναν πολύ ικανό αναπληρωματικό αν το θέλετε έτσι… Κάνει εξαιρετική δουλειά».

«Θα είχαμε περάσει πολύ καλύτερα αυτή την πανδημία αν ο ηλίθιος (σ.σ. ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αναφέρεται στον Ντόναλντ Τραμπ) είχε κάνει τα σωστά πράγματα, είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις που ήταν πάρα πολλές, και τώρα εμείς πληρώνουμε τον λογαριασμό. Θα ήταν άσχημα ορισμένες στιγμές αλλά όχι όπως τώρα» συνέχισε την επίθεση του στον Αμερικανό πρόεδρο ο διάσημος ηθοποιός.

Χαρακτηρίζοντας την αντίδραση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην πανδημία ως «απαίσια» ο Ντε Νίρο πρόσθεσε ότι «όλοι γνωρίζουν τι παιχνίδι παίζει ο Τραμπ, θέλει απλά να επανεκλεγεί».

«Είναι τρελό, δεν έχω λόγια πια… Το πιο τρομακτικό για όλα αυτά είναι ότι οι Ρεπουμπλικανοί και όσοι είναι γύρω του δεν κάνουν τίποτα. Είναι γύρω από έναν τρελό και δεν κάνουν τίποτα. Ως ηθοποιός λέω ότι όσα συμβαίνουν είναι σαν έργο του Σαίξπηρ. Κανείς δεν έχει τα α@@ιδια να σταθεί απέναντί του. Όλοι έχουν μια ατζέντα… Τι θα ήταν πιο σημαντικό για όλους αυτούς, να θυσιάσουν τις ψυχές τους στον διάβολο για να συνεργαστούν με αυτό τον άνθρωπο; Είναι τρελό» συνέχισε σε πολύ υψηλούς τόνους.

Ο Ντε Νίρο είναι από τους πιο επιφανείς επικριτές του Τραμπ ακόμα και πριν αυτός να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ έχοντας χρησιμοποιήσει εκφράσεις όπως «τελείως τρελός, «επίδοξος γκάνγκστερ», «αληθινός ρατσιστής» και «πραγματικός ηθοποιός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ