Ντροπή-Δεύτερος μηδενισμός για την “Κόρινθο ’06″… για 700 ευρώ…!!!

113

Ματαιώθηκε η αναμέτρηση του Σαββάτου (29/2) ανάμεσα στον  Αχαρναϊκό και την Κόρινθο ’06, για την 22η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε σχετικά τα δύο σωματεία και ο αγώνας θα κατοχυρωθεί στα χαρτιά με 3-0 υπέρ του Αχαρναϊκού. Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Κορίνθου ’06 που έχει παραιτηθεί, δεν εξόφλησε πρόστιμα για κάρτες ποδοσφαιριστών προς την ΕΠΟ, όπως όφειλε μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (28/2).

Μπορεί η διοίκηση Μπινιάρη να έχει παραιτηθεί ωστόσο, στα χαρτιά φαίνεται να ασκεί ακόμη τα καθήκοντά της, καθώς εκκρεμεί ο ορισμός Διοικούσας Επιτροπής από το Πρωτοδικείο.

Ήδη η Κόρινθος ’06 έχασε στα χαρτιά το ματς με τον Αιολικό, καθώς δεν ταξίδεψε στη Μυτιλήνη, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 2.000 ευρώ. Ο αγώνας με τον Αχαρναϊκό θα είναι ο δεύτερος που θα μηδενιστεί και αν υπάρξει και τρίτος αυτόματα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

Γίνεται αντιληπτό πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να πληρωθούν τα πρόστιμα για τις κάρτες, διαφορετικά, η ομάδα θα οδηγηθεί στον άμεσο υποβιβασμό, αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί και σε τρίτο παιχνίδι.

Η 22η αγωνιστική (29/2 ) 
Αχαρναϊκός – Κόρινθος ’06,
Μαρκό – Θύελλα Ραφήνας
Αήττητος Σπάτων – ΑΟ Υπάτου,
Αιολικός – Παναρκαδικός. (12:30)
ΑΕΚ Τρίπολης – Παλληνιακός,
Νέα Αρτάκη – Ρόδος ( Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 )
Ρεπό: Κιθαιρών Καπαρελλίου

Βαθμολογία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ