Νύχτα τρόμου με ληστεία , καμένο αυτοκίνητο … στο Βραχάτι

110

Ληστείες και καμένα αυτοκίνητα το σκηνικό της παραβατικότητας τις νύχτες

Αλλη μία νύχτα παραβατικότητας και ληστειών έζησε το Βραχάτι και η Βόχα τη νύχτα της 21ης Απριλίου. Άγνωστοι με την απειλή όπλου επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη περιπτέρου επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού, απέναντι από το γήπεδο στο Βραχάτι και κατάφεραν να του αποσπάσουν χρηματικό ποσό.

Ο ιδιοκτήτης έντρομος ακολούθησε τις οδηγίες τους, ενώ οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα και διέφυγαν. Ωστόσο, λίγο αργότερα, οι δράστες μετέβησαν με το όχημά τους σε ελαιώνα νότια της Νέας εθνικής οδού, όπου και έκαψαν το όχημα σβήνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τα αποτυπώματά τους.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έσβησαν την πυρκαγιά.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εκφράζουν την ανησυχία τους για τα γεγονότα αφού δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο από ό,τι φαίνεται περιστατικό παραβατικότητας που συμβαίνει. Χαρακτηριστικό είναι ότι την Κυριακή του Πάσχα, στην παρακείμενη του περιπτέρου κάβα ποτών, έγινε κλοπή ποτών και μπύρας. Οι δράστες παρότι λειτουργούσε συναγερμός και κάμερες στο κατάστημα δεν δίστασαν να πηδήξουν τη μάντρα να πάρουν τη λεία τους και να εξαφανιστούν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ