Ν.Ανδρουλάκης-ένας παρακρατικός μηχανισμός κινούμενος από την ηγεσία της Ν.Δ. ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρεία

1443
Είναι πασιφανές, ότι ένας παρακρατικός μηχανισμός κινούμενος από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ήθελε ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρεία. Ένα ΠΑΣΟΚ του χεριού της. Το σχέδιο τους όμως απέτυχε παταγωδώς.
➡️ Ποτέ στην πολιτική μου διαδρομή δεν πάτησα σε κόκκινα χαλιά. Δεν ήμουν ευνοούμενος της εγχώριας οικονομικής ολιγαρχίας. Για αυτό δεν θα επιτρέψω σε κανέναν κ. Μητσοτάκη να αφήσει σκιές σε αυτή την πορεία αξιοπρέπειας που τίμησαν με τη λαϊκή τους ετυμηγορία εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αναδεικνύοντάς με Πρόεδρο της Δημοκρατικής Παράταξης. Σας καλώ δημόσια να πείτε το λόγο της παρακολούθησής μου. Αύριο οφείλετε να πείτε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
➡️ Στις 21 Σεπτεμβρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος, από την αποστολή στο κινητό μου του μολυσμένου μηνύματος. Ρωτώ δημοσίως: Έχει ελεγθεί το ίχνος στην κεραία κινητής τηλεφωνίας που άφησε ο τηλεφωνικός αριθμός της γυναίκας που χρησιμοποιήθηκε το τηλέφωνο της για να σταλεί το μήνυμα δόλωμα;
➡️ Αυτές οι ραγδαίες αποκαλύψεις δεν με φέρνουν πιο κοντά στον κ. Τσίπρα, όπως θέλετε να διαφημίζετε κ. Μητσοτάκη. Ακριβώς το αντίθετο. Αποκαλύπτουν περίτρανα πόσο μοιάζουν οι δικές σας πρακτικές με αυτές του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Τι θυμίζουν οι «Τραμπικές» επιθέσεις σε δημοσιογράφους και μέσα; Μέχρι και έκδοση πιστοποιητικών πολιτικών φρονημάτων εκδίδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
➡️ Αυτή η παράταξη που προσπαθήσατε να θέσετε σε ομηρία, σας δείχνει την πόρτα της εξόδου από την εξουσία. Έχτε όμως μία τελευταία οφειλή. Πριν τη διεξαγωγή των επόμενων εθνικών εκλογών ο Ελληνικός λαός χωρίς εμπόδια να έχει μάθει την αλήθεια, ώστε να αποφασίσει με αντικειμενικά κριτήρια ποια κυβέρνηση αξίζει σε αυτόν και τα παιδιά του. Να είστε σίγουρος ότι το μήνυμα θα είναι σκληρό απέναντι σε αυτές τις σκοτεινές πρακτικές.
➡️ Είναι πια ορατή σε όλους η εθνική ανάγκη για μία ισχυρή Δημοκρατική παράταξη που θα αποκαταστήσει την πίστη των πολιτών στους θεσμούς, θα διαμορφώσει συνθήκες κοινωνικής δικαιοσύνης και θα ξαναδώσει ευκαιρίες σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για να δημιουργήσουν, να προοδεύσουν, να ζήσουν με αξιοπρέπεια.
Από τη σημερινή ομιλία στην κοινή συνεδρίαση ΚΟ & Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής