Ν. Ζαχαρόπουλος “Η πολιτική πορεία του κ.Σαρχάνη!!… Τι θα εξηγήσει σε αυτούς που τον πίστεψαν και τον στήριξαν”

79

Έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά η πολιτική στάση του νεαρού Κ. Σαρχάνη στο δήμο Σικυωνίων!

Ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία με πολλές πολιτικές φιλοδοξίες. Ηγήθηκε συνδυασμού στις περασμένες δημοτικές εκλογές και τελικά …κατέληξε αντιδήμαρχος του Σ. Σταματόπουλου!!!

…Τι θα εξηγήσει σε αυτούς που πίστεψαν σε αυτόν και τον στήριξαν στις περασμένες δημοτικές εκλογές;

Κακό ξεκίνημα για έναν πολιτικό, όταν μάλιστα είναι σε νεαρή ηλικία!

Συνέβησαν και άλλα περίεργα στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σε ότι αφορά την περίπτωση του Κ. Σαρχάνη

Κάτι το οποίο όπως ήταν φυσικό …δεν θα περνούσε απαρατήρητο!

Από τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται:

“Πολλές φορές έχω καταγγείλει τις υβριστικές-καθεστωτικές  συμπεριφορές του αριβίστα επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων , που προσβάλουν τους εκπροσώπους των πολιτών και ζημιώνουν σε μεγάλο βαθμό  τα συμφέροντα των Δημοτών και της περιοχής .

Ο προαναγγελθείς γάμος με τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανανεωτική Δημιουργική Σικυωνία» !!!! Δ.Σ. Κώστα Σαρχάνη, ξεκίνησε με  συνοικέσιο προεκλογικά, συνεχίστηκε με αρραβώνα  μετεκλογικά και ολοκληρώθηκε σε γάμο τον Σεπτέμβριο του 2020 με την ανάθεση στον ίδιο  Αντιδημαρχίας,  με αντιμισθία, που θα κληθούν βέβαια να πληρώσουν οι Δημότες του Δήμου Σικυωνίων.

Πρόκειται για συναλλαγή και εξόφληση πολιτικών γραμματίων προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του  ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, για να αποτελειώσει ολοκληρωτικά ότι έχει μείνει όρθιο σ αυτόν τον ιστορικό τόπο με το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και τα τόσα προτερήματα και πλεονεκτήματα που έχει,σε όλα τα επίπεδα.

Αλλά τι τους νοιάζει όλους αυτούς, την καρέκλα τους  υπερασπίζονται με κάθε τίμημα.

«Ουαί τοις ηττημένοις», που  είναι ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων και οι πολίτες του, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που  «θα πληρώσουν το μάρμαρο».

ΣΣ. Ο Κ. Σαρχάνης σε τοπική τηλεοπτική εκπομπή είχε ξεκαθαρίσει ότι αυτά που λέγονταν προεκλογικά (πριν τις δημοτικές εκλογές), ότι δηλαδή ήταν “λαγός” του Σταματόπουλου ΔΕΝ ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα!

…Μεγάλες κουβέντες από έναν νεαρό πολιτικό!

Η πορεία έδειξε την πολιτική του “κωλοτούμπα”!

πηγή-korinthiannews.gr