Ν.Σταυρέλης” Απίστευτες βρισιές εναντίον μας από τον πρόεδρο του Σοφικού…7 σύμβουλους έχουμε πρόεδρε ψάξε αλλού για ευθύνες”

306
Τι απίστευτες βρισιές είναι αυτές που ακούστηκαν από επίσημα χείλη εναντίον μας;
Τι κατήφορος είναι αυτός;
Ακούσαμε για
-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της αντιπολίτευσης!!!!
-Ο ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΦΙΚΟΥ!!!
-ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ
Όλα αυτά για ποιό λόγο; Δεν σας έχουμε δώσει κανένα δικαίωμα κύριε Πρόεδρε να μιλάτε με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον για εμάς και τους συνεργάτες μας.
Λυπάμαι πάρα πολύ.
Ακούστε λοιπόν κάτοικοι του Σοφικού την αλήθεια και μόνον την αλήθεια.
-Τα στελέχη της παράταξής μας στο Τοπικό Συμβούλιο του Σοφικού υπερψήφισαν την πρόταση αγοράς του οικοπέδου για παιδική χαρά με 58.000€ διότι ο Πρόεδρος ανέφερε ότι αυτή είναι και αντικειμενική αξία (το δήλωσε και στη συνέντευξη των ύβρεων).
-Τα στελέχη της παράταξής μας που παρίσταντο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 2 Νοεμβρίου υπερψήφισαν την πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου (τη δική σας κύριε Πρόεδρε) για την αγορά του οικοπέδου με 58.000€ χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε την επίσημη αντικειμενική αξία.
-Η απόφαση έλαβε 18 ψήφους αντί των 22 που απαιτούνται εκ του νόμου. Δε πιστεύω να φταίει η παράταξη Σταυρέλη γι αυτό. Άλλες παρατάξεις διοικούν του Δήμο.
Τι άλλο έπρεπε να κάνουμε;
Μέχρι σήμερα δε μιλήσαμε καθόλου για το θέμα που ήλθε και ξαναήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς αποτέλεσμα. Πάλι εμείς φταίμε; 33 μέλη έχει το Δημοτικό Συμβούλιο και η παράταξή μας συμμετέχει με 7 δημοτικούς συμβούλους. Δεν προβληματίζεσθε;
Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά τέτοιες δηλώσεις δεν προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό.
Η ευθύνη των εξελίξεων ανήκει σε εσάς πλέον. Όπως τα κάνατε δεν ανήκει ούτε στην αντιπολίτευση, η οποία δεν κυβερνά, ούτε στους προδότες οπως αποκαλείτε στελέχη που έχουν δώσει τον εαυτό τους στο παρελθόν και το παρόν (κάποτε το είχατε αναγνωρίσει, τώρα τι άλλαξε;), ούτε φυσικά έχουμε εμπάθεια με κανέναν απολύτως, γι αυτό το λόγο και ψηφίσαμε την αγορά.
Αν πιστεύετε ότι με μία αγορά οικοπέδου αλλάζει η εικόνα της απραξίας είστε γελασμένοι.