Ν.ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ- ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

62
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ:ΨΕΜΑΤΑ Κ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
Ακούσαμε χθες τον κ. Δήμαρχο να αναφέρει πως η Δημοτική Αγορά είναι ένας χώρος παραμελημένος για χρόνια (είναι αλήθεια αυτό) , ένα θέμα που επείγει (ξεχνάει ότι έχουν περάσει 15 μήνες Δημοτικής Αρχής Νανόπουλου) και
1)πως εκπονείται στατική μελέτη για το κτίριο, η οποία μάλιστα είναι σε φάση ολοκλήρωσης και η πληροφόρησή του λέει πως δεν συμφέρει να ανακαινίσουμε το κτίριο, αλλά είναι προτιμότερο να το κατεδαφίσουμε και να κατασκευάσουμε καινούργιο.
2)θα εκπονηθεί μελέτη μέσα στη χρονιά για το πως πρέπει να γίνει το κτίριο και υπάρχει πρόβλεψη στον προϋπολογισμό.
3)το έργο θα δημοπρατηθεί το 2022 και θα ολοκληρωθεί όπως πρέπει.
Για την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει ο Δήμαρχος το έργο και τα αναφερθέντα από τον ίδιο, είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε ότι:
-Καμία στατική μελέτη δεν έχει ανατεθεί σε κανένα μελετητή για τη στατικότητα ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως μελέτη για τη δημοτική αγορά από το αρμόδιο όργανο της Οικονομικής Επιτροπής, ούτε έχει γίνει σχετική προκήρυξη.
-Καμία πίστωση δεν προβλέπεται στον προϋπολογισμό και το τερχνικό πρόγραμμα του 2020 για οποιαδήποτε μελέτη ανάδειξης του κτιρίου, η οποία μάλιστα θα είναι έτοιμη στα μέσα του 2021.
Κατά συνέπεια μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.
Δεν ξεχνούμε βέβαια ότι σε αυτούς τους 15 μήνες έχουμε ακούσει αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες τους για τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει στρατηγική από τη Δημοτική Αρχή:
-Να στεγάσει τη Δομή Κοινότητας
-Να στεγάσει το Πανεπιστήμιο
-Να στεγάσει Υπηρεσίες του Δήμου
Και δεν ξέρω τι άλλο έχει ακουστεί.
Όπως διαφαίνεται εμείς λέμε δυστυχώς άλλα τέσσερα χρόνια χαμένα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ