Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ-ΔΗΜΑΡΧΕ Ο ΚΑΛΟΣ MANAGER ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ

85
Οι εργαζόμενοι του Δήμου Κορινθίων στην Καθαριότητα, το Πράσινο και τα λοιπά συνεργεία διεκδικούν την καταβολή της αναλογούσας αποζημίωσης από το μη χορήγηση του γάλατος και των μέσων ατομικής προστασίας την τελευταία τριετία με ευθύνη του Δήμου.
Είναι αδιανόητο να έχεις απαιτήσεις από τους εργαζόμενους σε δύσκολες συνθήκες με καύσωνα 45 βαθμούς να αποδώσουν στην εργασία τους και εσύ ως εργοδότης να μην τους παρέχεις τα νόμιμα από τις συλλογικές συμβάσεις.
Συνεχείς υποσχέσεις από το Πάσχα , τον Ιούλιο, τον Αύγουστο, σε λίγες ημέρες κλπ.
Η σχετική διάταξη νόμου έχει ψηφιστεί και δημοσιευτεί στις 12/10/20 (Ν. 4735 άρθρο 20 ΦΕΚ 197Α). Κλείνουμε χρόνο σε δύο μήνες και ακόμα τίποτα. Ούτε η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει ληφθεί, ούτε οι αντίστοιχες καταστάσεις των δικαιουμένων εργαζομένων.
Ένας καλός manager, όπως λέει ο κ. Δήμαρχος, πρωτίστως προστατεύει και βοηθά το προσωπικό του, για να μπορούν να αποδώσουν καλύτερα και αποτελεσματικότερα. Όχι μόνο στον ιδιωτικό, αλλά και στο δημόσιο τομέα.
Με το ρυθμό που ακολουθείται οι εργαζόμενοι δεν προβλέπεται να εισπράξουν τα δικαιούμενα ούτε μέχρι τα Χριστούγεννα.
Αλήθειες να λέμε.
Ενημέρωσα σήμερα τον Δήμαρχο και την Οικονομική Επιτροπή, όπως είχα υποχρέωση. Η απάντηση ήταν ότι καταβάλλονται προσπάθειες για γρήγορη λύση!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ