Ν.ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ “ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ

161
 Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ουσιαστικά λύεται η σύμβαση με τον εργολάβο με τη μέθοδο της απομείωσης του φυσικού αντικειμένου για το υπόλοιπο τμήμα του έργου.
Στη τοποθέτησή μας αναφέραμε:
“Από την αρχή του 2020 έχω δηλώσει επανειλημμένα ότι με τους ρυθμούς που πάει ο εργολάβος θα ήμουν ικανοποιημένος αν τελείωνε τα Χριστούγεννα η πλατεία και μόνο.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να γίνει διάλυση της εργολαβίας , λόγω αδυναμίας του εργολάβου και με ευθύνη του, χωρίς ο Δήμος να καταβάλει επιπλέον ποσά από τυχόν ποινικές ρήτρες ή ο,τιδήποτε άλλο.
Τώρα αν η εισηγούμενη από το Δήμαρχο μείωση του φυσικού αντικειμένου της εργολαβίας είναι σύννομη, εμείς δεν έχουμε αντίρρηση, με την απαιτούμενη πάντα εξασφάλιση του Δήμου ότι ο εργολάβος παραιτείται κάθε τυχόν αξίωσής του και δεν θα καταβάλουμε κανένα ποσόν, πέραν των μέχρι σήμερα εκτελεσθεισών εργασιών.
Για το λόγο αυτό πρέπει να προσκομιστεί στην επόμενη Οικονομική Επιτροπή με τον μειωτικό ΑΠΕ, ο οποίος θα γίνει αποδεκτός από τον εργολάβο ανεπιφύλακτα, εισήγηση από την Τεχνική Υπηρεσία με τη διασφάλιση ειδικού νομικού”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ