Ξεδιάντροποι: Κανονικά αύριο οι πλειστηριασμοί…..Καταγγελίες Λαφαζάνη για ανάλγητη μεθόδευση

71
«Μέρες σαν κι αυτές, όπου όλη η Ελλάδα είναι βυθισμένη σε βαρύ πένθος και θρηνεί, εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας, δεκάδες νεκρούς, ενώ εκατοντάδες σπίτια και περιουσίες έχουν γίνει παρανάλωμα, αφήνοντας κυριολεκτικά στον δρόμο πολλές οικογένειες, θεωρούμε αδιανόητο να εκτελούνται τις ίδιες μέρες, και προκλητικά θρασύτατα, ληστρικοί πλειστηριασμοί σπιτιών και ακινήτων» αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Επίσης, τονίζει πως θεωρεί «αδιανόητο η κυβέρνηση και το πολιτικό κατεστημένο, την ίδια ώρα που με τη διαχρονική πολιτική τους φέρουν βαρύτατη ευθύνη για σπίτια και περιουσίες που έχουν καεί, την ίδια ώρα με το άλλο χέρι μαζί με τους τραπεζίτες και μία δράκα επίορκων συμβολαιογράφων, να προβαίνουν σε σκοτεινούς πλειστηριασμούς, αρπάζοντας σπίτια και ακίνητα του ελληνικού λαού, τον οποίον η κρίση έχει φέρει σε δεινή οικονομική θέση».
Ο κ. Λαφαζάνης αυτήν την ώρα του γενικού πένθους καλεί την κυβέρνηση, τους τραπεζίτες και τους συμβολαιογράφους να ακυρώσουν αμέσως τους αυριανούς πλειστηριασμούς της Τετάρτης (25/7), στο πλαίσιο της γενικής ακύρωσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και λαϊκών περιουσιών και προσθέτει:
«Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λέει ότι πενθεί για ανθρώπινα θύματα και λυπάται για την απώλεια σπιτιών και περιουσιών και την ίδια ώρα να προκαλεί με ληστρικές επιδρομές πλειστηριασμών σπιτιών και λαϊκών ακινήτων.
 
Έτσι κι αλλιώς, πάντως, το κίνημα και η ΛΑΕ θα δώσουν την Τετάρτη και ώρα 13:30 μ.μ. το παρόν, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, σε αγωνιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από συμβολαιογραφεία για να ματαιώσουν παράνομους και αντισυνταγματικούς πλειστηριασμούς».

Πηγή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ