Οικογένεια νεκρού βρέφους: Αν δε ζητήσει συγγνώμη ο ιατροδικαστής θα κινηθούμε νομικά (video)

79
Ï áíáêáéíéóìÝíïò áðü ôïí ÏÐÁÐ üñïöïò ôïõ íïóïêïìåßïõ ðáßäùí "ÁÃÉÁ ÓÏÖÉÁ" ðïõ óõíäÝåôáé ìå ôï íïóïêïìåßï ðáßäùí "Ð. ÊÁÉ á. ÊÕÑÉÁÊÏÕ" ,ÐÝìðôç (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

«Αν δε ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο Μπουζιάνης θα τον αποτελειώσουμε» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Σκληρή κριτική κατά του ιατροδικαστή ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία που μετέφερε ο πατέρας του νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων, άσκησε ο δικηγόρος της οικογένειας του μωρού.

Ο Αναούρ Μπάκρι δήλωσε ότι εάν ο ιατροδικαστής, Μπουζιάνης δε ζητήσει συγνώμη, θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

«Ούτε σε μηνύσεις θα προχωρήσουμε με την προϋπόθεση… ο όρος είναι να βγει ο Μπουζιάνης και να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Εάν το κάνει εμείς θα σταματήσουμε εκεί, αλλιώς θα τον αποτελειώσουμε» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Έδωσε επίσης συγχαρητήρια στην αστυνομία που έψαξε σε βάθος την υπόθεση και «πανηγυρικά αθωώθηκαν» -όπως σημείωσε- οι Σύροι γονείς, ενώ ο πατέρας του μικρού κοριτσιού δήλωσε ότι έλαμψε η αλήθεια και πρόσθεσε ότι όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ήταν διπλό χτύπημα για τον ίδιο, αφού και έχασε το παιδί του και κατηγορούνταν ότι το είχε κακοποιήσει.

Τελικά, η υπόθεση που είχε μετατραπεί σε θρίλερ έληξε, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα, δεν υπήρξε κανενός είδους κακοποίηση και οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους αφέθησαν ελεύθεροι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ