Οι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων «ψήφισαν»στην Ε.Ε… ο κομμουνισμός είναι το ίδιο με τον ναζισμό

88

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο blog του στο pagenews.gr για το ψήφισμα που ενέκρινε η Ευρωβουλή και ταυτίζει τους φασίστες με τους κομμουνιστές.

Όχι πως δεν το περιμέναμε. Άλλωστε έχει ξανασυμβεί με τις ψήφους των ίδιων πολιτικών ομάδων.

Με 535 ψήφους η Ευρωβουλή ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο ο κομμουνισμός εξισώνεται με τον ναζισμό και νομιμοποιείται η εξαπόλυση διώξεων εναντίον όλων εκείνων που αναφέρονται στο κομμουνιστικό κίνημα.

Το ψήφισμα κατατέθηκε από τις πολιτικές ομάδες ευρύτατου φάσματος, από τη Δεξιά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Συντηρητικών Μεταρρυθμιστών, και τους Φιλελεύθερους, μέχρι τους Πράσινους και τους Σοσιαλδημοκράτες. Εναντίον του ψήφισαν μόλις 66 ευρωβουλευτές, ενώ υπήρξαν και 52 λευκά.

Το κοινοβούλιο της Ε.Ε. χαρακτηρίζει τη Σοβιετική Ένωση συνυπεύθυνη με τη ναζιστική Γερμανία για το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παραπέμποντας  στο σύμφωνο μη επίθεσης μεταξύ των δύο χωρών σαν δήθεν συμφωνία συμμαχίας.

Ακολουθώντας την τετριμμένη πλαστογράφηση της ιστορίας, αποσιωπώντας το Σύμφωνο του Μονάχου, με το οποίο οι δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις αναγνώριζαν την κατοχή της Τσεχοσλοβακίας από τους ναζί, ενθαρρύνοντας τη χιτλερική επιθετικότητα, ελπίζοντας να τη στρέψουν κατά της ΕΣΣΔ. Κάτι που οι Σοβιετικοί ήξεραν πως θα συμβεί και με το Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ επιδίωκαν να καθυστερήσουν χρονικά.

Αποσιωπώντας τα τριάντα εκατομμύρια πολιτών της Σοβιετικής Ένωσης που έδωσαν τη ζωή τους για τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού, τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών του 1945, η Ευρωβουλή επιχειρεί να ταυτίσει τους φασίστες με τους κομμουνιστές!

Με ένα κίνημα που συγκροτήθηκε ακριβώς στον αντίποδα των καπιταλιστικών αξιών του κοινωνικού ανταγωνισμού και της κυριαρχίας του ισχυρού επί του αδυνάτου, που στην ακραία τους έκφραση αποτέλεσαν τη βάση της φασιστικής και ναζιστικής αντίληψης για τη ζωή και την κοινωνία.

Δεν υπάρχει βέβαια λόγος να απορούμε με τη στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας της Ευρωβουλής και τα γελοία ψηφίσματά της.

Το 2009 στο προηγούμενο ψήφισμά του το Ευρωκοινοβούλιο τα πράγματα έχουν ξεκαθαριστεί Στο εισηγητικό κείμενό του τότε, έλεγε ξεκάθαρα πως ο κομμουνισμός είναι έγκλημα και μάλιστα έγκλημα που έχει τη ρίζα του στην πάλη των τάξεων! Το πρόβλημα λοιπόν είναι εκείνες οι υποτελείς τάξεις που προσπαθούν να απαλλαγούν από την εκμετάλλευση των τάξεων που κυριαρχούν και τις καταδυναστεύουν. Είναι όσοι φορτώθηκαν τα κόστη των μνημονίων και των πολιτικών της λιτότητας για να σωθούν οι γερμανικές και οι γαλλικές τράπεζες.

Πιο χοντρά τώρα: Είναι -μεταξύ άλλων- οι απόγονοι των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων αυτοί που «ψηφίζουν» ότι ο κομμουνισμός είναι έγκλημα. Ότι είναι εγκληματίες εκείνοι που πολέμησαν τον Γερμανό κατακτητή στην Ελλάδα επειδή ήταν κομμουνιστές. Για μια ακόμη φορά η Ε.Ε. με το νέο ανιστόρητο ψήφισμά της, ανοίγει τον δρόμο για περιορισμούς στις δημοκρατικές ελευθερίες και την δράση όσων αγωνίζονται κατά των νεοφιλελεύθερων πολιτικών με την αιτιολογία ότι μπορεί να είναι κομμουνιστές δηλαδή «εγκληματίες»…

πηγή.pagenews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ