Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρχική ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Οι 5 γαλάζιοι αρχηγοί της Περιφέρειας Πελοπννήσου – Ο μεγάλος νικητής της...

Οι 5 γαλάζιοι αρχηγοί της Περιφέρειας Πελοπννήσου – Ο μεγάλος νικητής της Πελοποννήσου είναι ο …..

117

Το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε τις εσωκομματικές εκλογές του για την ανάδειξη των αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων και αντιπροσώπων του στην Πελοπόννησο  την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

«Οι εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018 ήταν επιτυχείς από πλευράς νέων εγγραφών, συμμετοχής και ανανέωσης του κομματικού μηχανισμού.

Με βάση την καταμέτρηση  των ψήφων εκλέγονται οι παρακάτω:

Ο κ.Χρήστος Κορδώσης, επανεξελέγη πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Κορινθίας λαμβάνοντας τους διπλούς ψήφους  περίπου από τον εσωκομματικό του αντίπαλο Σωτήρη Κουκουλάκη.

Ο κ. Τίμος Κατσίπος, ως μοναδικός υποψήφιος επανεκλέχθηκε στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

Ο κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης  επανεξελέγη πρόεδρος στη ΝΟΔΕ  Αργολίδας με διαφορά 117 ψήφων από τον κομματικό του αντίπαλο Παναγιώτη Ζαχαριά

Ο κ. Βασίλης Ορφανός στη ΝΟΔΕ Λακωνίας,  εξελέγη με με μικρή διαφορά .

Πήρε 595  , έναντι  των   της Κατερίνας Φείκουη οποία έλαβε 524. ψήφους.

Η κ. Νατάσα Κυριακοπούλου , επανεξελέγη πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας,  ,  η οποία έλαβε 1.155 ψήφους έναντι 940 του Παναγιώτη Τζαβάρα.

Παρατηρώντας τα νούμερα ο Χρήστος Κορδώσης είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, όπως έγραψε η Πρώτη news Koρινθίας  όχι μόνο  σε τοπικό επίπεδο αλλά σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αφού είναι ο ,μοναδικός  Πρόεδρος ΝΟΔΕ που εξελέγη με τους διπλούς ψήφους  έναντι του κομματικού του αντιπάλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ