Ολη η τέως βασιλική οικογένεια στη Μητρόπολη για τον γάμο του Φίλιππου: φωτο

448

Στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί όπου θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος τους το Σάββατο, βρέθηκαν ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του Νίνα Φλορ, λίγη ώρα αφότου επισκέφτηκαν την Αρχιεπισκοπή Αθηνών όπου πήραν την ευχή του Ιερώνυμου.

Ολη η τέως βασιλική οικογένεια στη Μητρόπολη για τον γάμο του Φίλιππου: Σε αναπηρικό αμαξίδιο ο ΚωνσταντίνοςΦίλιππος Γλύξμπουργκ – Νίνα Φλορ

Το ζευγάρι συνοδευόταν από μέλη της οικογένειάς τους, μεταξύ αυτών και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡΟ τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος κατά την έξοδό του από τη Μητρόπολη
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ

Μαζί τους ήταν και η μητέρα του γαμπρού και σύζυγος του Κωνσταντίνου Άννα Μαρία, αλλά και η αδελφή του Φίλιππου Θεοδώρα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡΘεοδώρα Γλύξμπουργκ – Νίνα Φλορ- Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Άννα Μαρία
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡΦίλιππος Γλύξμπουργκ – Νίνα Φλορ

Οι πυρετώδεις προετοιμασίες έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών

Στις φωτογραφίες έξω από τη Μητρόπολη βλέπουμε τις προετοιμασίες για τον γάμο που θα γίνει αύριο το απόγευμα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΝΙΝΑ ΦΛΟΡ

Πήραν ευχή από τον Ιερώνυμο

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μαζί με την ελβετίδα σύζυγό του πήραν ευχή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ο οποίος θα τους παντρέψει στη Μητρόπολη Αθηνών.

Στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην Ελλάδα, η Νίνα Φλορ φόρεσε ένα λευκό μακρυμάνικο φόρεμα σε τουίντ ύφασμα και ασπρόμαυρα γοβάκια, ενώ ο Φίλιππος φόρεσε μπλε σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μπλε ρουά γραβάτα.

φιλιππος νινα φλορ

 

φιλιππος νινα φλορ

 

φιλιππος νινα φλορ

 

φιλιππος νινα φλορ

 

φιλιππος νινα φλορ

 

φιλιππος νινα φλορ

 

φιλιππος νινα φλορ

Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ – Νίνα Φλορ: Οι 100 καλεσμένοι, η γιγαντοοθόνη και ο Σταύρος Νιάρχος

Μετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους, το ζευγάρι θα ανεβεί αύριο Σάββατο τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, θα κάνει έναν γάμο που σίγουρα θα συγκινήσει τους γονείς του, αφού θα γίνει εκεί όπου παντρεύτηκαν οι ίδιοι πριν από 57 χρόνια.

nina flohrΣτιγμιότυπο από τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού

Πριν την θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης, εκεί όπου ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ θα υποδεχτούν αγαπημένα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον γάμο τους.

Την επόμενη μέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα παραβρεθούν στο γάμο, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Οι καλεσμένοι από Ελλάδα

Οι καλεσμένοι που θα βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη θα είναι 100, τόσο λόγω των περιορισμών του κορονοϊού όσο και λόγω των πρωτοκόλλων που τηρούν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών

Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει φροντίσει οι καλεσμένοι του που δεν θα βρεθούν μέσα στη Μητρόπολη, να παρακολουθήσουν την τελετή μέσω γιγαντοοθόνης που θα έχει στηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Όσο για τους επίσημους καλεσμένους από την Ελλάδα, πρόσκληση έχουν λάβει η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, ενώ ο τρίτος Έλληνας καλεσμένος θα είναι ο Σταύρος Νιάρχος με την πανέμορφη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

Νίαρχος - Ζούκοβα

Σίγουρα τις εντυπώσεις θα κλέψει η Μαρί Σαντάλ, η κόρη της Μαρία Ολυμπία και η Τατιάνα Μπλάτνικ, ενώ δεδομένη θεωρείται η παρουσία της βασίλισσας Μαργαρίτας της Δανίας, της πριγκίπισσας Μπενετίκτα και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας της Δανία. Φυσικά παρούσα θα είναι και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας μαζί με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη (οι οποίες είναι αδελφές του τέως βασιλιά.) Άγνωστο παραμένει αν θα δούμε και τη βασίλισσα Λετίσια μαζί με τον Βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας, ο οποίος είναι δεύτερος εξάδελφος του γαμπρού.

nina flohrΤο bridal look της Νίνα Φλορ στον πολιτικό γάμο τους

Ποια είναι η πάμπλουτη νύφη

Ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκε στην Ιθάκη την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους το καλοκαίρι του 2020.

Η Νίνα Φλορ, είναι η μοναχοκόρη του 60χρονου Ελβετού εκατομμυριούχου Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet, μια εταιρεία με ιδιωτικά τζετ και είναι πρώην δισεκατομμυριούχος.

Prince Philippos of Greece and Denmark

Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια για την εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

nina flohr

Ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο το 1986, είναι 35 ετών και εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

πηγή-thetoc.gr