Ολοκληρώθηκε η συντήρηση Αγ.Γεωργίου Χιλιομοδίου…με την χρηματοδότησή της Περιφέρειας και την φροντίδα Ν.Ταγαρά

991

 Ολοκληρώθηκαν προσφάτως οι εργασίες συντήρησης και δομικής και αισθητικής αποκατάστασης των σοβαρών φθορών που είχαν δημιουργηθεί με την πάροδο των χρόνων και των σεισμών στον Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου Χιλιομοδίου και μια μακρά περίοδος είκοσι (20) και πλέον ετών έντονου προβληματισμού, στενοχώριας και ανησυχίας έλαβε τέλος. Ο Ιερέας μας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο αλλά και όλοι οι ενορίτες του Ι. Ναού αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτού του πολύ σημαντικού έργου:

  • Πρώτα απ’ όλους να ευχαριστήσουμε το Μητροπολιτικό Συμβούλιο και προσωπικά τον Μητροπολίτη μας κ. κ. Διονύσιο διότι με τις πατρικές του συμβουλές, παραινέσεις και νουθεσίες και το ασίγαστο ενδιαφέρον του μας οδήγησε, σαν σωστός Ποιμενάρχης, στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματός μας.
  • Να ευχαριστήσουμε επίσης μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον Ενορίτη μας Υφυπουργό και Πολιτικό Μηχανικό κ. Νικόλαο Ταγαρά, που όχι μόνο στάθηκε δίπλα μας, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά παίρνοντας προσωπικά την υπόθεση στους ώμους του την έφερε εις πέρας και μαζί με τους υιούς τους Χρήστο και Σωτήρη Ταγαρά και την Τεχνική τους Εταιρεία συνέταξαν αφιλοκερδώς την Τεχνική Μελέτη και συμμετείχαν αόκνως στην επίβλεψη του έργου. Ο κ. Ταγαράς κατόρθωσε με προσωπική παρέμβαση να έχουμε την τιμή το έργο μας να φέρει την υπογραφή και το κύρος του Δρ. Πολιτικού Μηχανικού και Καθηγητή Αντισεισμικών Κατασκευών του ΕΜΠ κ. Κωνσταντίνου Σπυράκου, ο οποίος συνέταξε και την Οικονομική Μελέτη.
  • Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, που ενέταξε το έργο στο ΕΣΠΑ εξασφαλίζοντας την ανάλογη χρηματοδότησή του, πράγμα πολύ σημαντικό και αναγκαίο στις μέρες μας.

Ευχόμαστε σε όλους, όσοι συνετέλεσαν στην ολοκλήρωση του έργου, πλούσια την ευλογία του Θεού και του προστάτη μας Αγίου Γεωργίου!

 

 

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ι. ΝΑΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ