Ομολογία – ΣΟΚ από Μαρκογιαννάκη: Ο Μητσοτάκης μου υποσχέθηκε όποια ΔΕΚΟ ή Ανεξάρτητη Αρχή θέλω (video)

160

Σε μια απίστευτη ομολογία προέβη ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σχετικά με ρουσφέτι που του υποσχέθηκε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Κρήτης, o Κυριάκος Μητσοτάκηςτου ανακοίνωσε ότι θέλει να κάνει ανανέωση στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές και ως αντάλαγμα του υποσχέθηκε να τον τοποθετήσει ως διοικητή σε οποιαδήποτε ΔΕΚΟ ή ανεξάρτητη υπηρεσία θέλει.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μου πρότεινε θέσεις διοικητή σε ΔΕΚΟ ή άλλους οργανισμούς. Μου πρότεινε όποια ΔΕΚΟ θέλω ή οποία Ανεξάρτητη Αρχή θέλω. Του είπα πως έχω δουλειά και δεν θέλω επαγγελματική αποκατάσταση…. Εκεί σταμάτησε η κουβέντα»  

Ο κ. Μαρκογιαννάκης συνεχίζοντας δήλωσε πως και η Ντόρα Μπακογιάννη του υποσχέθηκε την υποψηφιότητα του Δημάρχου Χανίων..

Δείτε το βίντεο με τη σοκαριστική ομολογία του Χρήστου Μαρκογιαννάκη:

Σίγουρα η κυνικότητα με την οποία αντιμετωπίζει το κράτος (ακόμα και τις ανεξάρτητες αρχές) ως φέουδο, η οικογένεια Μητσοτάκη, δεν εκπλήσσει κανέναν, αλλά παρόλα αυτά είναι διαφορετικό η υποψίες να γίνονται βεβαιότητες, με ομολογία μάλιστα των ίδιων των εμπλεκόμενων στις μηχανορραφίες. 

koutipandoras.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ