Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οπαδοί του ΠΑΟΚ με συνθήματα και κροτίδες “έδιωξαν” το Βορίδη απο τη...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με συνθήματα και κροτίδες “έδιωξαν” το Βορίδη απο τη Βέροια-βίντεο

121
Ο Μάκης Βορίδης αναγκάστηκε να φύγει άρον –  άρον από τη σύσκεψη με αγρότες της Ημαθίας, καθώς δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο της Βέροιας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ρίχνοντας κροτίδες και ανάβοντας πυρσούς. Ο υπουργός
Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά και από παρότρυνση της αστυνομίας, αποχώρησε, ενώ λίγα λεπτά πριν βγει από το κτίριο ακούγεται να λέει: «Δεν θα κάτσω να παίξουμε ξύλο με τους ΠΑΟΚτσήδες».

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στην μέση της εκδήλωσης, ξαφνικά ένας αστυνομικός εισέρχεται στην αίθουσα και λέει στον υπουργό «πρέπει να φύγουμε. Αν θέλετε να συγκρουστούμε, ό,τι θέλετε. Δώστε μας εντολή να συγκρουστούμε αν θέλετε», με αποτέλεσμα ο Υπουργός να αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από το κτίριο.

Κάποιοι αγρότες προσπάθησαν να τον μεταπείσουν. «Θα γίνουμε εμείς η ασφάλειά σας κ. υπουργέ» φώναξε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, Νίκος Καμανάς. «Υπάρχουν θέματα ασφαλείας που δεν μπορώ να αγνοήσω και για τον λόγο αυτό πρέπει να φύγω» επανέλαβε ο Υπουργός.

.

Ωστόσο, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σχολίασε ότι «δεν θα κάτσουμε να παίξουμε ξύλο με τους παοκτζήδες» και λίγο αργότερα αποχώρησε από την αίθουσα προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ